Anyám össze mosta a szürke farmer nadrágomat egy piros pólóval. Gáz lenne felvenni?
Figyelt kérdés
Ami vicces hogy ez a lendülettel be is vágtam a mosógépbe egy kis hipóval :D úgyhogy most ilyen világos nagyon minimálisan halvány piros színe van...és fehér szürke keveredése...:\ Ciki lenne ha hordanám így is vagy inkább vegyek másik nadrágot? Az volt az egyetlen világos farmerom a többi mind fekete,sötétkék.2011. jan. 7. 14:22
1/9 anonim válasza:
Szerintem meg fogják kérdezni,hogy hol vettél ilyen szép,ritka színű nadrágot és mennyiért.
De szerintem az sem fogja levenni rólad, és újat adni,akinek nem tetszik
2/9 anonim válasza:
Én is így hordom az enyémet, és még senki sem szólt meg érte.
3/9 anonim válasza:
szerintem kulonleges veedd fel, nem tomegcucc
4/9 anonim válasza:
nekem is anyu 1x összemosta a szürke gatyám valami kékkel, kihipózta és most olyan ritka jó színe van :) tőlem is kérdik hogy hol vettem :D
5/9 anonim válasza:
Hát ha felismerik magát a nadrágot, tuti lesz, aki kicikiz, meg égetni akar majd, leglaábbis abból h anyud mos rád, nem hiszem, hogy annyira idős lennél, a fiatalabb korosztály meg hajlamos ilyenekre, de te ismered az ottaniakat, lehet, hogy jó fejek. :D
6/9 anonim válasza:
lefotóznád és belinkelnél itt, akár priviben a képet róla? Kíváncsi vagyok, biztosan szép*.*
7/9 A kérdező kommentje:
Ezen a képen annyira nem látszik...:\ Sajnos jobb minőségben nem tudom küldeni.
2011. jan. 7. 19:25
8/9 anonim válasza:
teljesen jóóóó ez!
ha meg megismerik, mondd azt, hogy untad már hogy olyan tömeg, megcsináltad, hogy egyedi legyen:)
még irigyelni is fognak, hogy kreatív vagy:)
20Ł
9/9 anonim válasza:
ezzel semi gond nincs!
én indig irigyeltem óvodában, akinek rózsaszín harisnyája volt, mert nekem csak fehér meg csak piros volt
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!