Hogyan tehetném hordhatóvá ezt a magassarkú cipőt? L. ink lent!
Szóval az a helyzet, hogy tavaly nyáron vettem egy gyönyörű magassarkút, tényleg imádom is, de egyhuzamban nem sokáig tudom hordani sajnos:S Ha kb tovább van rajtam mint 1 óra akkor elkezd kibicsaklani a bokám benne (de szó szerint minden kis járda kavicsra) és olyan mintha a talpam elejébe kést forgatnának, mintha megrázná ott az áram...
Miért van ez? Miért nem tudja a talpam megszokni ezt a magassarkút?
Most reménykedem, mert egész télen ilyen csizmát hordtam:
És arra gondoltam hátha mivel három hónapig magastalpú volt rajtam majd megszokja tavasszal a magassarkút is könnyebben...
Szerintetek van rá esély? Vagy mit tehetnék még??
Köszönöm, ez tényleg nagyon hasznos válasz volt!
Tényleg nem túl jó az állóképességem, mondjuk a téli csizmámnál is észrevettem hogy eleinte kibicsaklott a bokám (lehet gyengék voltak a bokaszalagok?) de ez elmúlt kb 3 hét után és már úgy hordom mintha sportcipő lenne. Lehetséges hogy majd a magassarkút is megtudom ezután már szokni?
A másik meg ez az áram szerű csípés ez mi lehet?Ez ellen mit lehet tenni? Próbáltam már a szilikonos izét:D de ugyanúgy fájt benne a lábam mintha ott se lenne:S
De jó neked, irigyellek:/ Én is annyira imádom a magassarkúkat és ilyen dolog miatt nem tudom hordani-.- ...
Amúgy egyáltalán nem hülyeség amit írtál, mert én tavaly nyár előtt csak lapostalpú cipőket hordtam, így nem volt ráállva a lábam, viszont te lábujjhegyen közlekedsz így a tied hamar megszokta:D úgyhogy tényleg próbálgatni fogom itthon a járkálást hátha beválik nekem is:D köszi:d
Első vagyok.Örülök,hogy hasznosnak találtad a válaszomat!:)
Igen szerintem megtudod szokni,de ezt majd Te úgyis észreveszed.Ahogymondtam otthon is ha csinálsz valamit vedd fel,és akkor majd egy idő után ha minden jól megy észreveszed majd a különbséget!(: Azt viszont nem tudom,hogy miért érzed sokszor ezt az akár mit.Viszont az jutott rögtön eszembe,hogy valószínűleg nem a sarkadra nehezedsz(?) mivel a magassarka miatt nem biztosan jársz benne,ezért nem a sarkadra hanem a lábad elejére nehezedsz.(magamról veszek példát,mert egy kétszer jártam úgy,hogy mozgott a sarka a cipőmnek,mert elengedte a ragasztó vagy ilyesmi,és akkor én mindig a lábam elejére nehezedtem) Na az elég terhelő a lábadnak,és így visszaemlékezve én is különös dolgokat éreztem lábamba! Na szóval a lényeg,hogy próbálj a sarkadra nehezedni,de a lábad elejére,mert szerintem attól érzed azt.
Kedves utolsó, szerintem tökéletesen beletaláltál:D! Az előbb felvettem és ahogy beleléptem megfigyeltem hogy már egyből az elejére nehezedek...és próbáltam csak a sarkamra nehezedni, de akkor meg nem tudtam stabilan állni sokáig.. úgyhogy azt hiszem tudom miért nem tudnak sokáig járni stabilan a tűsarkúba. Azthiszem újra kell tanulnom a magassarkúban való közlekedést, bár nem hittem volna hogy ezt lehet rosszul is csinálni...hát ez vagyok én:D
Köszönöm nektek, rengeteget segítettetek!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!