Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tehetném hordhatóvá...

Hogyan tehetném hordhatóvá ezt a magassarkú cipőt? L. ink lent!

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy tavaly nyáron vettem egy gyönyörű magassarkút, tényleg imádom is, de egyhuzamban nem sokáig tudom hordani sajnos:S Ha kb tovább van rajtam mint 1 óra akkor elkezd kibicsaklani a bokám benne (de szó szerint minden kis járda kavicsra) és olyan mintha a talpam elejébe kést forgatnának, mintha megrázná ott az áram...

Miért van ez? Miért nem tudja a talpam megszokni ezt a magassarkút?

[link]

Most reménykedem, mert egész télen ilyen csizmát hordtam:

[link]

És arra gondoltam hátha mivel három hónapig magastalpú volt rajtam majd megszokja tavasszal a magassarkút is könnyebben...

Szerintetek van rá esély? Vagy mit tehetnék még??

2011. febr. 4. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszem 13 éves koromban kezdtem magassarkút hordani.Nem azért ,mert 'nagylánynak' akartam tűnni,hanem mert egy újszülött kori rendellenesség miatt egy kicsit ferdén tartom az egyik lábamat,főleg amikor járok.És felfedeztük,hogy magassarkúban gyönyörűen tudok járni.Szerintem otthon is próbálgass járni benne miközben főzöl vagy akármit csinálsz,addig is szokja a lábad.Mindenképp erősísd az állóképességedet,mert valószínűleg azért nem bírsz sokáig magassarkúban álldogállni,hiszen elmondásod szerint kibicsaklik a bokád benne.
2011. febr. 4. 21:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez tényleg nagyon hasznos válasz volt!

Tényleg nem túl jó az állóképességem, mondjuk a téli csizmámnál is észrevettem hogy eleinte kibicsaklott a bokám (lehet gyengék voltak a bokaszalagok?) de ez elmúlt kb 3 hét után és már úgy hordom mintha sportcipő lenne. Lehetséges hogy majd a magassarkút is megtudom ezután már szokni?

A másik meg ez az áram szerű csípés ez mi lehet?Ez ellen mit lehet tenni? Próbáltam már a szilikonos izét:D de ugyanúgy fájt benne a lábam mintha ott se lenne:S

2011. febr. 4. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem sose volt olyan hogy fájt benne a lábam (jó egyszer de az hosszú történet :D) bár nekem alapjába véve ha mezítláb vagyok lábujjhegyen járok. mióta elindultam így közlekedek. nem tudom h beválik e, de szerintem ha nem is bírod majd a magassarkúba akár az otthoni mászkálást (is) akkor próbáld így, vagy ugrálj táncolj közbe :D oké, lehet hülyeség :D
2011. febr. 4. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:

De jó neked, irigyellek:/ Én is annyira imádom a magassarkúkat és ilyen dolog miatt nem tudom hordani-.- ...

Amúgy egyáltalán nem hülyeség amit írtál, mert én tavaly nyár előtt csak lapostalpú cipőket hordtam, így nem volt ráállva a lábam, viszont te lábujjhegyen közlekedsz így a tied hamar megszokta:D úgyhogy tényleg próbálgatni fogom itthon a járkálást hátha beválik nekem is:D köszi:d

2011. febr. 4. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Örülök,hogy hasznosnak találtad a válaszomat!:)

Igen szerintem megtudod szokni,de ezt majd Te úgyis észreveszed.Ahogymondtam otthon is ha csinálsz valamit vedd fel,és akkor majd egy idő után ha minden jól megy észreveszed majd a különbséget!(: Azt viszont nem tudom,hogy miért érzed sokszor ezt az akár mit.Viszont az jutott rögtön eszembe,hogy valószínűleg nem a sarkadra nehezedsz(?) mivel a magassarka miatt nem biztosan jársz benne,ezért nem a sarkadra hanem a lábad elejére nehezedsz.(magamról veszek példát,mert egy kétszer jártam úgy,hogy mozgott a sarka a cipőmnek,mert elengedte a ragasztó vagy ilyesmi,és akkor én mindig a lábam elejére nehezedtem) Na az elég terhelő a lábadnak,és így visszaemlékezve én is különös dolgokat éreztem lábamba! Na szóval a lényeg,hogy próbálj a sarkadra nehezedni,de a lábad elejére,mert szerintem attól érzed azt.

2011. febr. 4. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél egy platform magassarkút mások visszajelzései szerint és szerintem is sokkal kényelmesebb mert elől magasabb így szerintem kcisit puhább kényelmesebb:)
2011. febr. 4. 22:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, szerintem tökéletesen beletaláltál:D! Az előbb felvettem és ahogy beleléptem megfigyeltem hogy már egyből az elejére nehezedek...és próbáltam csak a sarkamra nehezedni, de akkor meg nem tudtam stabilan állni sokáig.. úgyhogy azt hiszem tudom miért nem tudnak sokáig járni stabilan a tűsarkúba. Azthiszem újra kell tanulnom a magassarkúban való közlekedést, bár nem hittem volna hogy ezt lehet rosszul is csinálni...hát ez vagyok én:D

Köszönöm nektek, rengeteget segítettetek!!!:))

2011. febr. 4. 22:39
 8/10 A kérdező kommentje:
22:27-es köszi a tippet, van platformom abba is bénázok!!:D de mostmár a javulás útjára léptem:D
2011. febr. 4. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :) Előbb-utóbb beletanulsz.Mindenképp olyan vegyél,amibe maga a lábad is stabilan beleillik.Szóval nem csuszkál meg ilyenek.:) A szépségért megkell szenvedni! ;)
2011. febr. 4. 22:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy meg kell szenvedni! Nekem duplán is!!:DD
2011. febr. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!