Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Keszthelyen a Balaton parton...

Keszthelyen a Balaton parton lévő buliba milyen ruhát vegyek fel?

Figyelt kérdés

soha nem voltam még ott buliba, meg nagyon semmilyen buliképeket sem találtam. Hétvégére ahogy néztem kicsit rossz időt mondtak.. szóval nem gondoltam mini szoknyára..

félreértés ne essék.. nem akarok tömegnek öltözni.. inkább kicsit sportosabb, lazább öltözék kellene.. légyszi segítsetek :$

2011. júl. 22. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
leggings + hosszabb ing + ballerina cipő?
2011. júl. 22. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen buliba mész?? lesz ott az a class fmes, meg ott van viviéra meg egyebek..:P a közelben lakom, és már voltam ott..:) nem kell nagyon rástresszelni, hogy mit veszel fel. ha rosszabb az idő sztem szexi ha egy hosszúgagyát veszel fel, és hozá egy szaldált, vagy magassarkút.. igaz írtad, hogy sportos szeretnél lenni, akkor egy cipőt, amibe suliba is jársz, converse stb.. felűlre meg felvehetnél valami pántos, vagy pántnélkülit, mert ha táncoltok akkor úgyis meleged lesz, és úgy nem izzadsz bele.. meg egy bolerót, ha elmentek sétálgatni..:)

amúgy [link] szerintem itt találsz képeket, ha lájkolod..:) remélem segítettem..:)

2011. júl. 22. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)) asszem az utolsó segített a legtöbbet :D
2011. júl. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!