Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ruhában...

Szerintetek milyen ruhában menjek Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok...
2010. júl. 4. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Hány napra mész? Amúgy nekünk bérletünk van, én mindig nagyon sok cuccot viszek, hálistennek nem a kempingbe vagyunk, nem kell attól félnem, hogy ellopnak bármi cuccomat is. Lábbelit mindenképp hozz szerintem sarut, sportcipőt, balettcipőt, ha van akkor gumicsizmát is rossz idő esetére. Ruhát én pakolok jó és rossz idő esetére is. Farmer shortot, valamint hosszú farmert is. Pamut háremgatyát is viszek, napközben a strandra jó. Trikókat (fehér trikó bárhol bármikor jól jön), néhány pólót. Fürdőruhákat, lenge strandruhákat is viszek. Estére bulisabb cuccokat, felsőket, miniruhákat, cicanadrágot. Estére hűvösebb időre bedobok 1-2 horgolt vagy kötött kardigánt, vagy bolerót. Bőrdzsekit is viszek rossz idő esetére. Igaz ez sok cucc, de tudsz válogatni is, hogy mit vegyél fel, meg jók hidegbe melegbe. Remélem tudtam segíteni! Jó bulit! :) (Tök fura, ehet találkozunk is majd, csak nem tudjuk egymásról, hogy kik vagyunk. :))
2010. júl. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!