Megyek a Balaton Soundra. Milyen ruhát vegyek fel? =) 18L
Modell alkatom van, magas vagyok és vékony. Nagyon örülnék, ha küldenétek képet, hogy kb hogy öltözzek fel szerintetek. :) Elvileg jó idő lesz, kánikula. :D
Köszönöm előre is. :)
Én is megyek, szombatra, de én nemtudom, ilyen vízparton nem ilyen laza fürdőruha szerű dolgokat érdemes hordani?
Pl ilyen kendőszoknya, felül vmi topp, esetleg bikini felső.
Én pasiként lazán eltudom képzelni pl magamat póló nélkül ugrálva, vagy fehér trikóban csak.
Én is szombaton megyek. :D Akkor lehetséges, hogy látni is fogjuk egymást. :P:D
Köszönöm a választ. :)
Egyébként egy nagyon rövid farmer sortra gondoltam, meg egy fehér csőtopra. Ja meg persze bikini is lesz nálam, szóval lehet, hogy gatyó+bikinifelső lesz a felállás. =)
én is farmert akartam javasolni, az kényelmes és divatos. olyan forrónaciszerűt vegyél fel, ha jó az alakod.
és egy divatos felső, spagettipántos vagy valami. meg bikini. végülis ahogy írtad.
aaajj kapd bee. irigyellek én is szerettem volna menni.
szerintem valami kényelmesbe menny amibe tudsz tombolni :DD
én is szombatra megyek :) saru leggins és egy vékony ruha lesz rajtam, bár nekem nem ilyen alkatom van, mint neked :D
mire jössz te?
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Igazából Pendulum, Zagar, Irie Maffia, és persze David Guetta érdekelne. :D Te? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!