Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ha egy leggingset...

Szerintetek ha egy leggingset nem tunikával veszek fel, hanem egy toppal az rib*ncos?

Figyelt kérdés
És ha rib*ncos, attól még nem gáz egy top hozzá, ami nem takarja el a fenekem?
2011. júl. 19. 16:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha most kapsz egy cicanacit akkor itt az ideje hogy beszerezz hozzá feneket takaró tunikát... addig meg süllyeszd el a szekrény mélyére....

Igénytelen, ócska viselet (az ócska az "olcsó" helyettese....) még ri.bancosnak sem lehet nevezni.... nekem erről a város szélén elő ci.gánytelep jut az eszembe ahol a csóróknak még kb rendes ruhájuk sincs..... ezért minden sz.art magukra vesznek ami van.

2011. júl. 19. 17:38
 12/17 ívy1 ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg hogy rib@ancos mert az csak egyéni vélemény lehet,de ha toppal akarod felvenni oda már kell a jó alak plusz a formás popsi,és mindenhova azért nem lehet elmenni benne.
2011. júl. 20. 12:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Szerencsére nagyon jó alakom van és formás popsim! :)

Tehát ezzel nincs gond, különben fel se vennék ilyen ruhákat egyáltalán.

Így akkor esetleg felvehetem toppal is?

2011. júl. 20. 12:39
 14/17 ívy1 ***** válasza:
100%
Én azt mondom hogy igen,de arra még figyelj hogy előröl milyen, ha nagyon bevág és az jól látható akkor csak hosszú felsővel vedd fel. Ha tudsz rakj fel képet.
2011. júl. 21. 10:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Na megvan a leggingsem, és szerintem nyugodtan felvehetem rövidebb toppokkal is, mert felvéve szinte olyan, mint egy sima vékony nadrág, tehát nem vág be és nem olyan teljesen testhezálló, mert itt-ott lazább. Így akkor már nem gáz rövidebbel ugye? Nem vág be, mert annál lazább azért.
2011. júl. 21. 17:56
 16/17 ívy1 ***** válasza:
100%
Akkor hajrá!
2011. júl. 22. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem gáz...
2011. júl. 30. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.