Szerintetek ha egy leggingset nem tunikával veszek fel, hanem egy toppal az rib*ncos?
Figyelt kérdés
És ha rib*ncos, attól még nem gáz egy top hozzá, ami nem takarja el a fenekem?2011. júl. 19. 16:51
1/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz, ha rövid topot veszek fel, ahhoz inkább rövidnadrágot húzok, vagy miniszoknyát.
De ez csak az én véleményem, te meg úgy öltözöl fel, ahogy akarsz :)
2/17 anonim válasza:
Te dolgod, úgy veszed fel ahogy neked jó. Nem kell másokkal foglalkozni.
De számomra ez igen messze áll a ribancostól, ez egyszerűen igénytelen. Egyáltalán ilyen melegben cicanadrágban járni nagy hülyeségre is vall. Beleizzadsz, rádragad szinte, fujj.
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nekem van egy rövid tunikám ami nem takarja a fenekem, mégis leggingsel hordom.
5/17 anonim válasza:
Nem r*bancos, csak tucat és szerintem is igénytelen..úgy néz ki mintha elfelejtettél volna szoknyát/vagy akármit/ felvenni...
6/17 anonim válasza:
Nem a ribanc a megfelelő jelző rá, hanem az igénytelen.
7/17 A kérdező kommentje:
Jó, nem azt mondom hogy ebben a nagy melegben venném fel. :)
Csak most lesz egy leggingsem és még nincs hozzá tunikám csak topjaim vannak eddig.
2011. júl. 19. 17:11
8/17 anonim válasza:
A nagy átlag véleménye az hogy undorító. Ha "szakértők" véleményét figyeled, ők is azt mondják, hogy cicanadrághoz feneket takaró felsőt kell felvenni:)
9/17 csokissüti002976 válasza:
szerintem gáz.
én csak miniszoknya alá harisnya helyett hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!