Szerintetek sem szép ez az új bikini melltartó része, ami most divat?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, mintha egy szalag lenne körbetekerve, és középen össze lenne fogatva. Teljesen "ellapítja" a ciciket és nem hogy kiemelné a formájukat, inkább még rosszabbbá teszi véleményem szerint.
Például ez itt.
2011. júl. 19. 13:47
2/11 anonim válasza:
Pl ennek sem, aki itt pózol benne!
3/11 anonim válasza:
Férfiként nekem tetszik, mert nincs vállpántja, és így szerintem szexi. Viszont biztos nem előnyös mindenkinek. És tényleg lelapítja, amit nem kéne, bővebbnek kéne lennie.
4/11 anonim válasza:
ha bővebb lenne, akkor lejönne a vízben. Amúgy a csaj sokat ront a ruhán :D
5/11 anonim válasza:
Nekem ilyenem van. Nekem azért előnyös mert elég kicsik a melleim és a sima bikinifelsőben hülyén mutat, hogy egyeltalán nincs dekoltázsom. Ez pedig eltakarja a középső részt.
6/11 anonim válasza:
ez szép, de nekem alapból nem tetszenek a pánt nélküli bikinik, mert félnék, hogy esetleg lecsúszna
8/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik, és szerintem kismellű nőknek ponthogy nem áll jól, mert lelapítja és kiemeli
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon rosszul áll ennek a nőnek, a melleit lelapítja, a háj a melltartó mentén meg durván látszik...
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!