Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj a szép, és nem...

Milyen haj a szép, és nem nevetséges? (lent) És divat szerint most melyik megy?

Figyelt kérdés

Vagyis: hosszú/rövid,lelapított(lenyalt)/ borzos, sima/göndör.

Sokszor láttam olyant, hogy sétálnak az emberek, és egymás hajára elég durva megjegyzéseket tesznek, hogy a te hajad így olyan ronda, meg ilyen ronda, stb.

Néha emiatt én is kellemetlenül érzem magam, mert utálom ha megítélnek az öltözködésem, vagy bármi miatt. Ezért kérdezem a többség véleményét melyik szép és esetleg még divatos is.

2010. szept. 8. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Természetesen vannak ízlések és pofonok, és nem tetszehet mkinek mki frizurája. Én mondjuk ritkán mondom vmelyik hajra, hogy nevetséges vagy ronda-főleg ha ápolatlan vagy ha egyáltalán nem áll jól a viselőjének. De egy vadidegennek természetesen nem mondom meg meg neki, nem szólok be. Ha barátról van szó, max. annyit mondok neki, hogy szerintem az előző haja jobban állt vagy hogy nekem az jobban tetszett.
2010. szept. 8. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Tény, hogy most a barna és a hullámos(kócos), netán göndör haj a terndi.

És ahogy látom a frufru is kezd eltünni(legalábbis az ismerőseim körében).

Valami ilyesmi:

[link]

Ja és itt olvasgatva még azt vettem észre, hogy a többség azt mondja, hogy a melír már nem divat.Mondjuk tényleg van benne valami, mert kevés melíros hajú nőt látok.

Ennyit tudtam hozzászolni, remélem segítettem.

2010. szept. 9. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!