Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tescoban lehet jó minőségű...

Tescoban lehet jó minőségű ruhát venni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te kiadsz 50 ezret egy cipőért?
2010. máj. 6. 07:26
 12/15 anonim ***** válasza:
én is mostanában ott veszek ruhákat, nagyon szeretem!
2010. aug. 11. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak most vettem észre a kommentedet, hogy egy válasz miatt felkerült a kérdés a listám tetejére.

Persze, kiadok ennyit. Az egyik 47ezres csizmámmal a negyedik telemet kezdem majd idén, és még mindig makulátlan állapotban van, egyszer kellett eddig sarkaltatnom. Kiboxolom és mint a vadi új. És még divatos is most is. Most akkor tessék összehasonlítani egy mondjuk 10-12ezressel, ami valószínűleg még nem is bőr és csoda, ha egy szezont kihúz. Meg még kényelmetlen is, ha nagyon magas. (én csak magasakat hordok, abban a márka-ár kategóriában, amiben választok kényelmesebbek vannak, mint egy olcsó lapos) Pedig nem vagyok gazdag, pár éve épp ezért vásárolok így.

2010. aug. 11. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
10.000 ért vettem egy csizmát a Humanicban. Szintén negyedik tél lesz. És még csak nem is vigyázok rá...
2010. aug. 12. 00:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem azok sose tartottak. Meg nem is voltak kényelmesek. Persze, ha csak addig kellene használni, míg kitipegek a kocsihoz, lehet bírnák azok is.
2010. aug. 12. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!