Próbáltátok már a Finomino kenőmájast? Tescoban kapható, bár valószínűleg máshol is. Milyen ízű? Olcsónak olcsó, de nem mertem megvenni, ki tudja milyen minőségű.
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 21:44
1/5 anonim válasza:
Ha kenőmájast akarsz enni, süssél le csirkemájat, aztán abból készíts pástétomot. Ezekből a vackokból még a drágábbat sem érdemes megvenni, nemhogy az olcsót. Csak olvasd el egyszer az összetevőit, és örökre elmegy a kedved attól, hogy táplálkozásra használd.
2/5 A kérdező kommentje:
végülis abszolút igazad van!! :)
nem is lehet nehéz elkészíteni. lehet, hogy ki is próbálom hamarosan.
2010. dec. 20. 22:16
3/5 anonim válasza:
Hogy mennyire igaza van az első kollégának! Én a múltkor vettem hangzatos nevű Pilisi borjúmájast, de csak a pénztárnál láttam, hogy 1800 Ft kilója. Hát ez már csak jó lehet, nézzük csak, mi is van benne? 13% borjúmáj, 10 % sertésmáj, ipari szalonna, sertés és marhahús, nátrium nitrát, víz, ízfokozó...Na ez volt az utolsó, hogy boltban ilyet vettem.
Tényleg nem nehéz otthon is finomat készíteni és legalább tudod, mit eszel:)
4/5 anonim válasza:
A "Finomino" az egy márka,nem?
Van párizsisban is
5/5 anonim válasza:
Ezt a fajtát még nem próbáltuk mi sem
Meg attól függ,h. baromfi (pulyka) v. sertés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!