Párizsba szeretnék utazni, valószínűleg a tavasszal, vagy még ebben a hónapban. Olcsó szállást keresek. Van a neten esetleg bevált oldal, vagy valakinek ismerőse?
Szia.
Két lehetőséget tudok az olcsóbb kategóriából. Az egyik a www.hostelworld.com , itt hosteleket, ifjúsági szállásokat kereshetsz, míg van egy másik oldal, ott pedig olyanok hirdetnek, akik ingyen, vagy valami jelképes összegért cserébe adnak szállást, továbbá annak reményében, hogy ha ő eljön ide, akkor te is elteszed valahova. Persze ez nem kötelező, csak hát ettől működik az oldal. Mindenesetre egy próbát megér. Ez az oldal a [link]
Regisztráció szökséges. Én még sosem próbáltam, de szerintem izgalmas lehet így utazni. Sok sikert.
Mi a Hotel du Commerce-ben voltunk, a Latin negyedben van, pár perc sétára a Szajna-parttól és a Notre Dame-tól. Olcsó, de korrekt és tiszta. Foglalásnál vigyázz, mert van olyan szoba, amihez csak wc tartozik, olyan, amihez wc és zuhanyzó, de olyan is, ahonnan közös helyiségeket tudsz csak használni.
Ha valaki csak pár napot tölt Párizsban, szerintem nem érdemes a külvárosból bolyongani be minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!