Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldal, ami bevált nektek?
Ha lehet, olyat, ahol korombeliek is vannak... .$
eddig a love.hu-val próbálkoztam csak, de nem sok sikerrel - meg a chat.hu-val, de azt inkább nem is részletezem =/
16/F
első: oké, természetesen nem azt mondtam, hogy összességében nem jó, van akinek beválhat - én is találtam szimpi csajokat, de már fél éve próbálkozom és nem sikerült még semmi :S
ezért érdekelne másik ami bevált
Az összes egy nagy kamu. Na nem az oldal, hanem az emberek.
Ez már nem olyan mint régen. Az emberek túlnyomó része csak unalomból van ott, és szórakozik. Vagy eszméletlenül csúf.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:17
A párom sem és én sem vagyunk csúfak. Mindkettőn első mondata az volt a másikhoz, hogy: Egy ilyen pai/csaj mit keres netes társkeresőn? Amúgy unaloműzésből mentünk fel mindketten. Én egy hétig voltam fent kb. és az alatt az idő alatt találtunk egymásra.
áh...maradok a netnél
türelem az pedig megvan
de azért olyan távolságban szoktam keresni, ami lebuszozható/vonatozható/autózható (20-80 km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!