Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tescoban lehet jó minőségű...

Tescoban lehet jó minőségű ruhát venni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

igen...

tudtommal a tesco-ban van cherokee az pl markas es tartos. De meg vannak mas, szinten tarod dolgok is...

2009. ápr. 1. 22:54
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
ha-ha-ha...
2009. ápr. 1. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is lehet. Ott van pl. az F&F. Nekem több ruhám is van ebből a márkából.
2009. ápr. 1. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Nos hát én őszintén szólva nem hiszem hogy törzsvásárlója lennék ezeknek a ruháknak. Ez az én privát véleményem, de őszintén nem igazán találtam rám illő ruhát, pedig nem vagyok sem kövér, sem 2 méter magas... Úgy értem, hogy a ruhák nagy része nekem zsákruhának tűnt, mintha kb kínai gyerekek varrták volna meg őket, egy félhomályos pincében. Amellett pedig olyan áron adják őket, mint más mrkás ruhákat. Akkor már inkább megyek pl a Jeans Clubba vagy a New Yorkerbe, de nálunk egy kínai-szerű üzletben is vannak elég jó holmik. Szóval a Tescóban nem hiszem hogy vásárolnék. (már többször körülnéztem ott, de nem találtam jó ruhát...)
2009. ápr. 2. 08:13
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
FM az jó :)
2009. ápr. 2. 17:33
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Ha sokat keresgélsz, nagyon szuper cuccokat tudsz találni (:

A minőség meg.. hát azt inkább nem kommentálnám (:

2009. ápr. 4. 00:43
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Az F&F felveszi bármelyik márkával a versenyt. Azok nagyon jók.
2009. ápr. 6. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Én edig a tescoban csak melltartót vettem nem olyan drága és jó. Ha kinaiban veszem pár alkalom után elmegy a színe meg kijön belőle a merevítő. 2-3 éve hordom őket egyiknek sincs semmi baja
2009. nov. 1. 20:02
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

buta emberek a cherokee nem marka, a tesco sajat szara, ugyanugy, mint az ff lol

HM rulez

2010. febr. 22. 23:25
 10/15 anonim ***** válasza:

én újabban ruhákat szinte csak a tescoban veszek. Ár érték arányban nagyon jó, a minőségük is jó, nem nyúlnak, bolyhosodnak, fakulnak stb.

A new yorker, hm stb boltokat rég ott hagytam, pedig sokat vásároltam ott, de már nem. Kispórolják az anyagot, alig lehet normális cuccot találni, csak ilyen kis tini lányoknak valókat, vagy ami nem az, az meg a minőségéhez képest nevetségesen drága. Nekem van egy csomó csíkos blúzom a tescoból potom 1700 forintért, múltkor voltam a h&mben láttam ugyanolyanokat 5ezerért. Meg vettem már nagy mintás mesefigurás pólókat is 2500ért, míg ugyanilyen stílusú csak szarabb anyagból a pl. bershkában 5000. Vászon nadrágot is a tescoban tudtam venni, pedig már vagy két éve keresek normálisat, de sehol sem volt, hát ott találtam 3200ért csinosat, kellemes viseletűt.

Fehérneműim is vannak, szuper jól bírják. Meg szuper csinos szövetkabátom is.

És se nem vagyok igénytelen, se nem vagyok csóró, mert tesco gazdaságos gönceim mellé retro jeans, gas ruhák is vannak meg negyven ötvenezres cipők figyelnek be, csak nem szeretem, ha hülyének néznek, és háromszor annyiért vegyek szart, azért, mert new yorker, meg tally weijl meg ilyenek vannak a bejárat felett kiírva. Ezeket a gagyi középesen olcsó tini boltokat ezerszer veri a tescos cucc minőségben harmad áron ráadásul.

2010. máj. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!