Szerintetek ezt az ötletet meg lehet valósítani?
Figyelt kérdés
Van egy pánt nélküli hosszú farmerruhám és van egy pánt nélküli melltartóm,ami sajnos semmit sem ér. Arra gondoltam,hogy belevarrom a farmerruhába és így szerintem fog tartani. Vélemények? Jó ötlet vagy szerintetek hülyeség?2011. júl. 17. 12:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem hülyeség.
Egyrészt a melltartónak nyilván van egy formázása, azt hogy "idomítod" a ruhához illetve fordítva?
Hogy varrod bele, a varrás kívül látszani fog. nyilván nm vagy profi varrónő, de ha az is nagy a belső merevítéseket egy belső bevarrt béléshez szokták varrni és így kívül nem látszik.
Szerintem a vége az lesz hogy kidobhatod őket.
2/4 anonim válasza:
Ha önmagában nem tart a melltartó, akkor belevarrva sem fog. Ha meg a ruhát anélkül is lehet hordani, akkor kár elrontani.
3/4 anonim válasza:
A ruha tart? Akkor kb. olyasmit csinálnál, mint a merevítős felsők?
A melltartó a méreted? Miért nem tart?
4/4 A kérdező kommentje:
A ruha tart. Hogy is magyarázzam...szóval ilyen gumis a mellrésze a ruhának,de nagyon hülyén néz ki ha nincs alatta melltartó. Igen a melltartó a méretem,de mégsem tartja,pedig csak 75/B-s vagyok.
2011. júl. 17. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!