Kotkat kérdése:
Türkízkék - fehér csíkos, vadiúj fürdőruha engedi a színét, de nagyon! - a fehér csíkok foltosak lesznek sajnos, mi a teendő? Adjatok ötletet.
Figyelt kérdés
a blokkot sajnos kidobtuk, pedig soha nem szoktuk....így visszavinni nem nagyon lehet már. Az ecettel már próbálkoztunk, semmi eredmény, a fehér részen ugyanúgy megjelennek a foltok, ha megszárad az anyag. Így elég ciki lesz hordani.... :(2011. júl. 3. 12:44
1/7 anonim válasza:
Hát ha a blokk nincs meg, akkor marad az, hogy veszel újat.
Alapvetően is menthetetlen, ha egy ruha ereszti a színét és összefogja magát, gy fürdőruhánál viszont elég gáz.
De blokk nélkül a fejedre állhatsz, nem fogadják el a reklamációt.
2/7 anonim válasza:
megtennéd, hogy leírod, melyik márka? Már csak azért is, hogy ne essünk ugyanebbe a hibába.
Sajnos nincs megoldás a problémádra :(
3/7 anonim válasza:
hát sajn ezzel nm tudsz mit kezdeni,max kimosod annyiszor,h a fehér csíkok világoskékek legyenek..
4/7 anonim válasza:
Semmiféle cimke nincs meg a fürdőruháról?Próbáld akkor is vissza vinni.A boltban biztos felismerik a terméküket.hivatkozz arra, hogy nagyon rossza minősége, első mosás után foltos lett.Talán kicserélik.Láttam már olyat, hogy egy boltban cimke és blokk nélkül kicseréltek egy felsőt, mert mosás után szemmel láthatóan összement.
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg visszavinni, azzal nem vesztesz semmit. Nekem egyszer elszakadt egy hónap után a nadrágom, teljesen elengedett a varrás a derekánál, de a blokkom nem volt meg de kicserélték, mivel a cimkét nem vágtam ki belőle. Adtak utalványt amit levásárolhattam. Ez a New Yorkerben volt amúgy.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. A KIK-ben vettük a fürdőrucit a Rácseyben. Mellesleg eredendően tényleg nagyon jól néz ki a cucc, a lányom borzasztó szomorú, hogy így jártunk. A márkája okay.
2011. júl. 3. 22:50
7/7 A kérdező kommentje:
elmentünk! visszaadták a pénzt!
2011. júl. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!