Melyik minimizer melltartó a leghatásosabb? Melyik az amelyik tényleg kisebbíti a mellet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 18:39
1/7 anonim válasza:
én nemrég vettem a Triumph-ban 2 minimizer melltartót. legújabb kollekciós. nekem nagyon jó.85/E-s vagyok
2/7 anonim válasza:
Nem akarok fiúként beleugatni, de az nagyon nem esztétikus, ha valakinek le van lapítva a melle...
3/7 anonim válasza:
aranyos vagy Te fiú:) de azért kell néha a minimizer h pl ha szűkebb fazonú inget szeretnék felvenni akkor normálisan össze lehessen gombolni.mert ekkora méretnél már nehéz a ruhák közt válogatni.:)
4/7 anonim válasza:
Vegyél nagyobb inget :P
Viccen kívül, nem is tudtam, hogy ilyen célja is lehet a mininek, azt hittem, hogy csak a komplexusos csajok veszik.
5/7 anonim válasza:
de ha nagyobbat veszek akkor az már nem olyan csinos mert bő a derekánál:)
áá semmi köze a komplexushoz..legalábbis jó esetben nincs:)
szóval néha tényleg nagy segítség a minimizer:)
6/7 anonim válasza:
Örülök, hogy ilyen jó kedved lett két "laikus" hozzászólástól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!