Milyen nadrág állna jól ilyen alkatra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, hogy vékony alkatra milyen nadrágok állnak jól? keskeny a csípőm, a combom is vékony(nem ér össze), a vádlim sem túl erős...Valaki tunda segíteni, illetve tippet adni? 20/L2011. júl. 11. 20:04
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Én mindig is utáltam az alakhoz viszonyítva milyen nadrágot vegyél dolgokat.. Mivel én combban erős vagyok elvileg trapéz szárút kellene hordanom. De ha egyszerűen rusnyának tartom akkor nem fogom. És szerintem te se tedd. Azt vegyél ami tetszik. De én csőszárút vagy egyenes sárút ajánlanék mert az szépen kiemeli a lábaidat. Ha pedig kövéríteni szeretnél kisit a combodon válassz combon koptatott, szaggatott nacikat. pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!