Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a nagy melegben más is...

Ebben a nagy melegben más is van olyan, aki még mindig farmert vesz fel és nem szoknyát vagy rövidnadrágot?

Figyelt kérdés

Mert én csak farmert szoktam felvenni.

Más is van így?

2011. júl. 8. 13:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

És annak üzenem, akinek gondjai vannak a lábával a vastagságára hivatkozva:-)-> Hidd el, hogy más hasonló kaliberű lányok/nők is hordanak szoknyát, minit, rövidnadrágokat, akiknek kicsit vastagabb a combjuk, mert ilyen alkatúak stb.. Szóval, szerintem nyugodtan hordj Te is! Annyiféle alkat létezik, nem igaz, hogy csak az egyik típus veheti fel a másik meg nem, mert nem olyan az alakja mint a címlapokon. Érted?:) Vegyél valami szép,ízléseset, és vedd fel. Szerintem ugyanúgy jól áll rajtuk, mint a vékonyabb, vagy átlagosabb testalkatúakon. És ezt őszintén mondtam!

Üdv.

2011. júl. 9. 15:55
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Én május közepe óta nem vettem fel hosszúnadrágot, csak rövidet és extra rövidet. A pasik örül neki. Te meg legyél "egyéni" a többi kétmillió pont ugyanolyan kortársad között:P
2011. júl. 10. 19:08
 23/24 A kérdező kommentje:

"kedves" utolsó!

Olvasd el miért nem hordok aztán pofázzál. Mert ez nem több pofázásnál. :P

Te meg legyél olyan egyedi, és hordj azt amit akarsz.

Lesz@rom speciál, hogy te miket hordassz és te mit tartassz egyedinek vagy épp nem egyedinek.

2011. júl. 11. 08:41
 24/24 A kérdező kommentje:
Másrészt pedig az egyediség nem itt jelentkezik, hogy te képes vagy szoknyát meg rövidet felvenni más meg csak farmert vagy hosszabb nadrágot. Csak nyugodj bele, nem itt kezdődik az egyediség;).
2011. júl. 11. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!