Ebben a nagy melegben más is van olyan, aki még mindig farmert vesz fel és nem szoknyát vagy rövidnadrágot?
Mert én csak farmert szoktam felvenni.
Más is van így?
És annak üzenem, akinek gondjai vannak a lábával a vastagságára hivatkozva:-)-> Hidd el, hogy más hasonló kaliberű lányok/nők is hordanak szoknyát, minit, rövidnadrágokat, akiknek kicsit vastagabb a combjuk, mert ilyen alkatúak stb.. Szóval, szerintem nyugodtan hordj Te is! Annyiféle alkat létezik, nem igaz, hogy csak az egyik típus veheti fel a másik meg nem, mert nem olyan az alakja mint a címlapokon. Érted?:) Vegyél valami szép,ízléseset, és vedd fel. Szerintem ugyanúgy jól áll rajtuk, mint a vékonyabb, vagy átlagosabb testalkatúakon. És ezt őszintén mondtam!
Üdv.
"kedves" utolsó!
Olvasd el miért nem hordok aztán pofázzál. Mert ez nem több pofázásnál. :P
Te meg legyél olyan egyedi, és hordj azt amit akarsz.
Lesz@rom speciál, hogy te miket hordassz és te mit tartassz egyedinek vagy épp nem egyedinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!