Ebben a nagy melegben más is van olyan, aki még mindig farmert vesz fel és nem szoknyát vagy rövidnadrágot?
Mert én csak farmert szoktam felvenni.
Más is van így?
(véletlen megnyomtam a küldés gombot, és nem fejeztem még be)
szal:
vagy esetleg combfixes verzió:
Ezek a harisnyák lycrásak, ráfeszülnek a lábra, és elrejtik a szépséghibák legnagyobb részét, sőt még az árnyalattal is lehet picit csalni, ha mondjuk világos a bőröd. És mivel iszonyat vékony szinte semmit nem melegít. OK, nyilván nem ua, mintha nem lenne rajtad semmi, de még mindig kevésbé melegít, mint egy farmer. Tudom, mert ilyen melegekben én is ezeket hordom szoknyához, rövidnacihoz, igaz nem esztétikai okokból. Szal van viszonyítási alapom. Egy próbát mindenesetre megér.
Köszönöm a harisnyás linkeket,
persze tudom egyszer majd ráfogom magam venni, hogy végre rövidebben legyek addig hordjam amíg tudom..De majd talán jövőre:-D
A harisnyák azok tetszenek, akartam már ilyet venni régen is. csak még nem jutottam el odáig:'D
Köszi,hogy belinkelted.
Amúgy, hogy ha ilyen vékony akkor szerintem nem nagyon fed szinte semmit. Mármint ilyenkor az esztétikai gondjaimra gondolok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!