Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a nagy melegben más is...

Ebben a nagy melegben más is van olyan, aki még mindig farmert vesz fel és nem szoknyát vagy rövidnadrágot?

Figyelt kérdés

Mert én csak farmert szoktam felvenni.

Más is van így?

2011. júl. 8. 13:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ÁÁá... nem bírnám! Itthon szoknya vagy rövidgatya van rajtam (nem farmer anyagú), ha megyek valahova nagyritkán farmer rövidgatyát veszek fel. De venni akarok majd egy lazább anyagú rövidgatyát is.
2011. júl. 8. 16:09
 12/24 anonim ***** válasza:
nálam kizárt a farmer.beleizzadok és tiszta kiütés leszek és utálok bebugyolálva lenni. minél kevesebb, annál jobb. a telet is utálom, pont azért, mert fel kell öltözni.
2011. júl. 8. 16:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem a rövidnadrágjaim is farmerok, úgyhogy igen is, meg nem is.
2011. júl. 8. 17:05
 14/24 anonim ***** válasza:
én hosszú farmerben vagy terepmintás nadrágban vagyok mindig. idén még nem is volt rajtam rövidebb nadrág. nem szeretem a lábaimat, nem fogom mutogatni, kész:D
2011. júl. 8. 18:48
 15/24 anonim ***** válasza:
nekem anyám csinálja ezt... csak hosszú gatyát hajlandó hordani, mert hófehér (kicsit túlméretezett) csülkei vannak, ráadásul lusta epilálni, úgyh olyan mint egy albínó csubakka :D
2011. júl. 8. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:
én is mindig farmert hordok,semmi pénzért nem vennék fel se rövid nadrágot,se szoknyát,ahhoz még híznom kéne,de nem megy :(
2011. júl. 8. 19:24
 17/24 harisnyababee ***** válasza:
Néha én is farmerba megyek ilyen időben, bár elég ritkán. Én is inkább szoknyát hordok ebben a hőségben. Am, ha ilyen jellegű problémáid vannak a lábaddal, ne mondj le a szoknyárol, rövidnaciról, vegyél fel hozzá egy iszonyat vékony (8Den-es)"nyári" harisnyát.(pl: [link] ;
2011. júl. 9. 09:13
 18/24 harisnyababee ***** válasza:

(véletlen megnyomtam a küldés gombot, és nem fejeztem még be)

szal:

[link]

[link]

vagy esetleg combfixes verzió:

[link]

Ezek a harisnyák lycrásak, ráfeszülnek a lábra, és elrejtik a szépséghibák legnagyobb részét, sőt még az árnyalattal is lehet picit csalni, ha mondjuk világos a bőröd. És mivel iszonyat vékony szinte semmit nem melegít. OK, nyilván nem ua, mintha nem lenne rajtad semmi, de még mindig kevésbé melegít, mint egy farmer. Tudom, mert ilyen melegekben én is ezeket hordom szoknyához, rövidnacihoz, igaz nem esztétikai okokból. Szal van viszonyítási alapom. Egy próbát mindenesetre megér.

2011. júl. 9. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
kösz szépen, de nekem a vastagságával van baj: D azért köszi:)
2011. júl. 9. 10:55
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a harisnyás linkeket,

persze tudom egyszer majd ráfogom magam venni, hogy végre rövidebben legyek addig hordjam amíg tudom..De majd talán jövőre:-D

A harisnyák azok tetszenek, akartam már ilyet venni régen is. csak még nem jutottam el odáig:'D

Köszi,hogy belinkelted.

Amúgy, hogy ha ilyen vékony akkor szerintem nem nagyon fed szinte semmit. Mármint ilyenkor az esztétikai gondjaimra gondolok.:-)

2011. júl. 9. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!