Ebben a nagy melegben más is van olyan, aki még mindig farmert vesz fel és nem szoknyát vagy rövidnadrágot?
Mert én csak farmert szoktam felvenni.
Más is van így?
Persze nem is érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
Hordanék én rövidnadrágot meg miniszoknyát ha nem lenne olyan a lábam amilyen:-D bár vékony vagyok de ez nem ok arra, hogy akkor hordjak rögtön rövidet.
Így aztán rákényszerülök a farmerra.
Már néztek rám úgy rövidnadrágosok ,hogy ez miért van farmerban ilyen melegben?(-.-)Nem túl sok farmerost látok :-DD
mi nem tetszik a lábadon? térdtől fölfelé, vagy lefelé? mer ha fölfelé, akkor vegyél fel térdnacit, ha lefelé, akkor most divatosak a maxiszoknyák, azok eltakarnak, és nem sülsz meg:)
én se bírnám ki farmerban, ha azt veszek, akkor van egy vékony, lenge farmerom, az alja picit buggyos, azt szoktam, mert az nagyon kényelmes, szellős:)
Olyan farmerom nekem is van.
Az, hogy hófehér ezzel nem is lenne baj de mivel vékony a bőröm ezért néha néha látszódnak az erek a lábamon.
és az alsó lábszáramon is.
Aztán visszahúzódnak és amikor nem látszik akkor örülök neki. De azt észrevettem, hogy bizonyos ételek után nem szoktak látszódni vagy gyümölcsök, zöldségek után.
azt hittem h csak én vagyok ilyen :DD
max. még addig szoktam eljutni h felveszek térdig érő ülepes gatyát, de itthon rövidbe vagyok azért :D
Tinikoromban voltam ilyen, nem jó a lábam, striás, stb...
De tudod mit? Teszek rá, ha valakinek nem tetszik, sokkal jobb rövidben. Látok én elég sonka lábút is, akkor nem fogok azon aggódni, hogy csak 160 centi vagyok, és ebből adódóan rövid a lábam pl. :D
Szerintem vedd lazábban, mert nem hiszem el, hogy nem sülsz bele. Hétvégén 35 fok lesz.
De van ilyen, nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!