Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen lenne lagzira lapos...

Milyen lenne lagzira lapos saruban menni?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőre&lakodalomba megyek. A ruhám kicsit görögös, a szertartásra magas sarkút vennék, de az egész éjjelen át tartó tánchoz jobban jönne a saru, ami megy is a ruhához.
2011. júl. 6. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha illik a ruhához, akkor szerintem jó lesz.
2011. júl. 6. 20:27
 2/6 anonim válasza:
hogyha szép szolíd és a szine is illik a ruhához akkor ajánlom.:)
2011. júl. 6. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:

bocsi, azt elfelejtettem, a ruha barnás-narancsos, a saru pedig sötétbarna.=)

azért gondoltam, mert a magas sarkúban fájna a lábam a sok tánctól, levenni meg mégsem veszem, utána még rosszabb lesz visszamenni és haza is kéne menni valahogy, mert a busz nem a kapu előtt rak le ugye.

2011. júl. 6. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
persze, simán ;)
2011. júl. 6. 20:56
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor okés.=)
2011. júl. 6. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom nalatok hogy szokas. De nalunk ez ugy van, hogy a lakodalmi misere mindenki szepen kioltozve magassarku, koktelruha stb megy. Majd tart a vacsora olyan ejfelig, max 1 oraig, addig nem nagyon van tanc, majd utana kinek mikor van kedve, megy haza atoltozni valami kenyelmes, de szep ruhaba.
2011. júl. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!