Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak? Kegyetlenül...

Mit csináljak? Kegyetlenül izzad a lábam a saruban!?

Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy ne izzadjon ennyire? Mertr picit nagy rám és csúszkál benne a lábam:S és járni alig lehet benne..holnap megyünk kirándulni és ebbe szerettem volna menni de így:SS kérlek segítsetek!!!!!!! Vmi tipp?
2011. jún. 2. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szórd be hintőporral.
2011. jún. 2. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Hintőporral??? Saruba??? Ne viccelj, hogy nézne ki a poros lába.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Szerintem ne abba menj inkább.

2011. jún. 2. 19:40
 3/10 A kérdező kommentje:
az segít?:S amugy még arra gondoltam h van az az izzadság elleni cucc azaz solutio antisudprica. vagy az baj?:S
2011. jún. 2. 19:42
 4/10 A kérdező kommentje:
az a baj h nincs más.. vagy egy papucs de az tavaly és ki van már taposva meg minden az neem.. meg még egy ilyen balerina cipő de szintén ilyen a talpa -.- cipő meg ugye nem akarok a 30 fokba járkálni egész nap:/
2011. jún. 2. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha beszórod hintõporral az nem fog làtszani a làbaidon. Viszont biztos, hogy mûanyag azért izzad benne a làbad.
2011. jún. 2. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:
igen műanyag kb az összes ilyen:S aaajj nemtudom:/
2011. jún. 2. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
a solutio antisudorica jó megoldás lábizzadás ellen is
2011. jún. 2. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A solutio az jó:) és olcsó is. reggel este kend be vele a lábad hagy megszáradni,és egymás után kb elég 3 napig használni és jo lesz egy két hétig aztan megint.:)
2011. jún. 2. 20:12
 9/10 A kérdező kommentje:
tudom nyáron szoktam kenni a hónaljam:D de lábra még nem próbáltam. de akkor csak ez a lehetőség marad!! szorítsatok:)
2011. jún. 2. 20:24
 10/10 anonim válasza:
Eleve izzadós típusú a talpad?
2012. aug. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!