Szakadt farmert mivel vennél fel egy randiszerűségre?
-magassarkú kizárva-
17L
Szerintem csakis nőies cipőt szabad ehhez felhúzni, esetleg valami pántos cipőt, sarut, talán balerina cipőt, ha a magassarkú kizárva, de sportcipót vagy dorkót ne, mert azzal nagyon nőietlen.
Hozzá szerintem egy blúz nagyon jól mutat (kockás természetesen kizárva!), virágmintás, az nagyon megy, vagy valami szelős, könnyed ingblúzt. Így elég nőies, mégis stílusos.
szakadt farmer egy fehér csőtopp vagy fehér trikó szerűség, saru/tornacipő ill. zöld/kék karkötő/nyaklánc/fülbevaló/gyűrű
meg ami elengedhetetlen pilóta napszemüveg
UI: én randira nem biztos h felvennék egy szakadt farmert, persze ez függ a stílusodtól is. Én biztos vmi ruhát vennék fel vagy vmi sima farmert fehér csőtoppal:)
így szerintem nagyon jól nézne ki:
kicsit zavarosra sikerült szóval segítek kibogozni:
mindegyiknél az alap darab a farmer.
az első ami egyből beugrott a kis blézeres összeállítás ehhez egy vidám, egyszerű felső raktam + a barna táska egy pasztell balettcipővel.
a 2. az ing+atléta. ezt felveheted úgyis hogy az ing teljesen ki van gombolva és ehhez megy a feketés saru.
a 3. a virágos atléta amihez raktam a fekete balerina cipőt.
remélem valamelyik tetszik :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!