Ha izompólót szeretnék hordani, akkor illik levágni a hónaljszőrőmet, igaz?
Még sosem vágtam és nem is tudom, hogy kéne borotválni. Az a motoros borotva, amivel borotválkozni szoktam, jó?
Egyszer megkérdeztem apukámat, de azt mondta, ne csináljam, mert beszőrősödik. De kb mindenki vágatja és elég hülyén meg igénytelenül érezném magam.
Tudnátok segíteni?
Szerintem mindenképpen szőrtelenítsd a hónaljad, cikis lenne ha kilátszana a hatalmas szőr vagy ha pl. kicsit leizzadnál és fekete folt lenne ott, mert átlátszana a szőr.
Nem fog megerősödni a szőr, legalábbis a szőrtelenítéstől biztosan nem. A hormonális folyamatok miatt viszont ez annál inkább lehetséges, hiszen gondolom még elég fiatal vagy s ahogy telik az idő és férfiasabbá válsz a szőr minősége és mennyisége is változik - borotválástól függetlenül.
Menj be pl. egy DM üzletbe és vegyél Gillette eldobható borotvát (több darab van egy csomagban).
Vehetsz másfajtát is, de szerintem ez egy jó márka, nekem ez vált be a legjobban.
Azért az eldobhatót javasoltam, mert ilyen helyekre mint pl. a hónalj ez sokkal megfelelőbb.
Ha nem tudod melyiket vedd ezen belül akkor olvasd el rajta a leírást, vagy kapd le valamelyiket a polcról és kész. A férfi borotvák általában kékek, zöldek (ilyen van nőiben is de az rózsaszín) javaslom olyat válassz.
Általában párszáz forint, nem szokott drága lenni.
Ezeken van továbbá krémezőcsík, így hónaljra nem nagyon kell mellé semmi más, se hab semmi.
Mit kérdeztél még? ... Szerintem több tényezőtől függ, milyen gyakran kell használnod. Nekem ilyenkor naponta szükséges, mert gyakorlatilag este megcsinálom tükörsimára de reggelre már borostás. Télen viszont elég pár naponta.
Először csináld meg rendesen aztán elég már naponta áthúzni párszor fürdésnél, zuhanyzásnál. Vizezd be a területet aztán már borotválhatod is.
Egy borotvát több héten keresztül is használhatsz, ameddig még rendesen lehet vele dolgozni és van éle a pengének.
Lány vok és én utálom, ha egy fiúnak szőrös a hónalja -.-"
Vegyél borotvát, esetleg habot, és vágd 2-3 naponta, attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!