Szedjem le a fanszőrömet és a hónaljszőrömet?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy már a fanszőröm, kb 10-11 cm,húzza a gatya, de eddig nem vágtam le mert nem akartam, de már akkora mint a farkam felállva és már a farkamon is van ,de a hónaljszőröm is nagy. Szedjem le, ha igen miért ha nem miért nem?
Mivel szedjem le a fanszőrömet vagy a hónaljszőrömet?
2011. nov. 6. 20:23
1/5 anonim válasza:
hát a hónaj szőrt muszáj lenne mert elég zavaró ha vakinek nagy...a fanszőrzet az sztem nem gáz de előszr vágdollóval és ha már kicsi akkor borotvával...
2/5 anonim válasza:
undorító igénytelen gusztustalan
szóval le vele :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem tök csupaszra nem vágd a fanszőrzeted,az nem férfias,inkább fogd az ollót és vágd jó rövidre.
A hónaj szőrt meg ahogy akarod,télen a hosszú ujjukba,vagy polóban úgy sem látja senki,nyáron meg ha úgy gondold borováld le.
De csak akkor kezd boroválásba,vagy ollózásba ha te magad gondold úgy,ha zavar,de valami divat miatt.
4/5 anonim válasza:
Állítható testszőrnyírók kaphatóak szinte minden műszaki boltban. Én is vettem egyet és az ágyékomnál, a mllkasomnál és a hónaljamnál is használom. 3-4 mm-re visszavágom 2-3 hetente. Jó hogy van szőr és ápoltnak is hat így + nem szúrja a barátnőmet sem a borotvával ellentétben!
5/5 anonim válasza:
Utolsónak igaza van,szerinem is férfiasabb ha marad egy kis fazonra vágod szőr és tök ápolt az egész összkép is,meg természetesebb hatású is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!