Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha izompólót szeretnék hordani...

Ha izompólót szeretnék hordani, akkor illik levágni a hónaljszőrőmet, igaz?

Figyelt kérdés

Még sosem vágtam és nem is tudom, hogy kéne borotválni. Az a motoros borotva, amivel borotválkozni szoktam, jó?

Egyszer megkérdeztem apukámat, de azt mondta, ne csináljam, mert beszőrősödik. De kb mindenki vágatja és elég hülyén meg igénytelenül érezném magam.

Tudnátok segíteni?

2011. júl. 2. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jesszusatyaúristen. Szerinted, ha valaki levágja, annak már soha nem nő vissza? Vagy mi az, hogy beszőrösödik? Persze, hogy beszőrösödik, ha egyszer már nőtt ott szőr. Mondd meg apukádnak, hogy érett, nagyfiú vagy, el tudod dönteni, hogy mered-e vállalni a kockázatot szőrös hónaljjal, vagy anélkül. Egyébként izmod az van, hogy kitöltsd azt az izompólót? Mert ezek után nem tűnik valószínűnek.
2011. júl. 2. 14:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, egész jól mutatnék benne.

A beszőrősödést úgy értettem, hogy azt mondták, hogy sűrűbb lesz utánna, ami nő. Ez igaz?

2011. júl. 2. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem izompóló ide vagy oda a szőrös hónaljszőrtől szabadulj meg-rájössz, jobb úgy és nem fog jobban szőrösödni, mert nem hagyod többé megnőni:))))))
2011. júl. 2. 16:16
 4/12 A kérdező kommentje:
De mivel vágjam? És mások milyen időközönként vágják?
2011. júl. 2. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fűnyíróval! De jézusom, te most komolyan gondoltad, hogy hónalj kutya + izompóló? Szerintem külön-külön gáz mindkettő, de együtt, úúúúú, de szép lehet. :D
2011. júl. 2. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Sima borotva 2-3 naponta. Nem nagy kunszt, pont úgy kell ahogy a csajok is. Fürdés, zuhanyzás közben, tusfürdő a hónaljra hogy csússzon és borotva.
2011. júl. 2. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
[link] :D ez az ötödik elem c filmből van. és a csajok rajonganak bruce willisért. :D
2011. júl. 2. 19:19
 8/12 DakotaDamon ***** válasza:

Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem nem gáz, ha egy srácnak szőrös a hónalja, még ha izompóló is van rajta. Mondjuk annyira rakd rendbe, hogy ne söpörje a földet... értem úgy, hogy azért ha a magad mellett van a karod, akkor nem látszik ki. Szerintem nem gáz.

17/L

2011. júl. 2. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:

éézusom.mi bazz ollóval?

borotva-.-

2011. júl. 3. 11:59
 10/12 anonim válasza:

De szerintem ez hülye kérdés már boccs, mert a fiúknál is ugyanolyan undorító a hónaljkutya mint a lányoknál!!

Jobb ha levágod,magabiztosabb leszel tőle,bár ha eleve nem érdekel akk valószínű h nem:D

A lényeg h a lányok 98%-a utálja a szőrös hónaljat!!!

2011. júl. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!