Ha izompólót szeretnék hordani, akkor illik levágni a hónaljszőrőmet, igaz?
Még sosem vágtam és nem is tudom, hogy kéne borotválni. Az a motoros borotva, amivel borotválkozni szoktam, jó?
Egyszer megkérdeztem apukámat, de azt mondta, ne csináljam, mert beszőrősödik. De kb mindenki vágatja és elég hülyén meg igénytelenül érezném magam.
Tudnátok segíteni?
Igen, egész jól mutatnék benne.
A beszőrősödést úgy értettem, hogy azt mondták, hogy sűrűbb lesz utánna, ami nő. Ez igaz?
Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem nem gáz, ha egy srácnak szőrös a hónalja, még ha izompóló is van rajta. Mondjuk annyira rakd rendbe, hogy ne söpörje a földet... értem úgy, hogy azért ha a magad mellett van a karod, akkor nem látszik ki. Szerintem nem gáz.
17/L
éézusom.mi bazz ollóval?
borotva-.-
De szerintem ez hülye kérdés már boccs, mert a fiúknál is ugyanolyan undorító a hónaljkutya mint a lányoknál!!
Jobb ha levágod,magabiztosabb leszel tőle,bár ha eleve nem érdekel akk valószínű h nem:D
A lényeg h a lányok 98%-a utálja a szőrös hónaljat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!