11/15 anonim válasza:
Az a gáz ezzel a cikksorozattal, hogy az "írónak" rosszabb az ízlése, mint egy 100 éves vak cigányasszonynak. Régebben megnéztem párszor, de elég szánalmasnak tartom akkor is.
12/15 anonim válasza:
Meg kell tanulni öltözködni. Ennyi.
13/15 anonim válasza:
tud sértő lenni.
mert egy csomó ember van,aki nem öltözhet mindig a legszeben,legcsinosabban.csk van egy egyszerű régi fazonú rövidnadrágja.
és igen,sértő.
14/15 anonim válasza:
én ha meglátnám magam azon az oldalon,esküszöm feljelenteném
azért milyen szemetek már,hiszen nem nézhet ki mindenki mindig jól..
igaza volt az egyik előttem lévő válaszolónak,énis szivesen odaállnék mellé aki a képeket csinálta és ha reggel felkel,és eláll a haja,lefényképezném és felraknám Facebookra hogy mindenki lássa hogy hogy áll a haja reggel -.-
gyűlölöm az ilyen divatoldalakat,amikor csak azon tudnak fennakadni hogy Úristen!!Nem előnyös ruhákat vett fel!!Mi lesz most??
komolyan,úgy csinálnak,mintha ez lenne a világ legfontosabb kérdéseinek egyike .... szánalmasak -.-"
13L
15/15 anonim válasza:
en sem szeretem , mert egyik nap rohantam a munkaba , mert elaluttam , es lefotoztak egy eleg ciki ruha parositassal . rengeteg bunko hozzaszolas erkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!