Sárga tornacipő fiúnál b*zis?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 09:53
1/9 anonim válasza:
szerintem nem.de van akinek jól áll,van akin meg b*zis..
2/9 anonim válasza:
az csak egy sárga tornacipő!! :D az magában nem az
3/9 anonim válasza:
Utolsó jól irja,az csak egy cipő,nem mindegy ki viseli.Ott van példáúl egy rózsaszin felső pasinál,hát nagyon buz..is is tud lenni,de szerintem nagyon is jól tud benne kinézni egy igazi férfias pasi,persze elöször furi volt,de megszokja az ember és szerintem a rózsaszin jó szin.Szóval tényleg attol függ hogy ki viseli,mondjuk egy kis vékony testalkatu lányos hangu fiu,na akkor becsapós lehet:)
4/9 anonim válasza:
Nem b.zis, csak simán idiótán néz ki... xD
5/9 anonim válasza:
Ha felveszel hozzá egy rózsaszin gatyót, polót és (ha) napszemüveget veszel fel és nagyon nőies akkor aztmondanám:
Jéé ott egy b*zi:D
12L
6/9 anonim válasza:
Tornacipő szerintem Converse. :D
De 2 színárnyalat van: van egy erősebb (kb mint a Nesquik xD), és egy világosabb (aminek asszem "limonade" a neve. De lehet, hogy csak álmodtam). Az utóbbi fiúnak teljesen tökéletes, az előbbi pedig azoknak jó, akiknek nem baj, ha megbámulják az utácn (és nem azért mert az ilettő jól néz ki).
Nekem az erősebbik van, imádom, sok pasin láttam már, nagyon jól néz ki. :D NEM B*ZIIS! :D
7/9 anonim válasza:
Szerintem b*zis, főleg ha ilyen szűk gatyával hordják.
9/9 anonim válasza:
Háát nem rossz a sárga tornacipő egy fiúnál csak nem mindenkinek áll jól :$
Csőnacival meg valami jó pólóval nem rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!