Összeillik, vagy nekem van nagyon rossz ízlésem?
Figyelt kérdés
Ma moziba megyek barátnőmmel,de a másik barátnőmmel meg koncertre tervezek menni ebben a felszerelésben.Szóval lila a póló(Fishbone,rajta van ilyen szellem és rá van írva,hogy BUHHH),a nadrág alapja fehér és fekete "kockák"(négyzetek) vannak rajta:D
Szóval szerintetek összeillik,vagy nem?
Ugyanez csak lilában,a póló:
És a nadrág..:
Ehhez hasonló.Csak kevesebb kockával,térdnadrágban.
2011. jún. 27. 00:10
21/23 anonim válasza:
"Milyen csuf is lenne ez a vilag ha mindneki ugyanoyan lenne, ugyanolyan stilusu. :)"
Na pont ezért tojok én arra, hogy mi a divat ;)
22/23 A kérdező kommentje:
Hát igen:Dxd
2011. júl. 1. 20:15
23/23 anonim válasza:
20:51-es vagyok. Ti felreertitek. Ahhoz, hogy divatosak legyetek nem azt kell vegyetek amit mindneki. Lehetttek kulolegesek es divatosak a sajat gondolkodasotok szerint. Ezt a gatyat azert hordtam e, mert ez korulbelul ket eve tomegcikk volt, pont olyan ruhadarab amilyenre mondjatok, hogy tojtok. Akkor mert vettetek? Ilyen tomegcikkje, amilyen ez a kockasnadrag szamtalan sok embernek van. Az olyanoknak akik csak a tobbiek utan sodrottak es megvettek csupan azert, hogy ''divatosak legyenek''. Ugyhogy kerlek gondolkozzatok azelott amielott beszeltek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!