Ma moziba megyek barátnőmmel,de a másik barátnőmmel meg koncertre tervezek menni ebben a felszerelésben.Szóval lila a póló(Fishbone,rajta van ilyen szellem és rá van írva,hogy BUHHH),a nadrág alapja fehér és fekete "kockák"(négyzetek) vannak rajta:D
Hátt ez a nadrág már tényleg kiment a divatból.(én biztos nem venném fel) :D
Sztem inkább egy farmert vegyél fel.((:
2011. jún. 27. 12:53
12/23 anonim válasza:
01:53-as vagyok:
Jaj de rühellem ezt az emót. :S Van egy kockás kalapom, de azon kívül van pár kockás holmim (fülbevaló, hajgumi) és a halálom mikor valaki azt mondja emós. A SKA már sokkal hamarabb "lefoglalta" magának a kockákat.
Kiment a divatból? :o mik vannak. Szerintem még annyira nem ciki, belefér.
2011. jún. 27. 14:04
13/23 anonim válasza:
szerintem a nacit cseréld valami másra ;)
2011. jún. 27. 14:05
14/23 anonim válasza:
A póló jó de az a gatya....
2011. jún. 27. 19:03
15/23 A kérdező kommentje:
Felvettem.Nem néztek meg az utcán:DD szerintem nem volt olyan gáz^^ nem is másoknak akarok/akartam ezzel megfelelni,csak a véleményetekre voltam kíváncsi.Vegyes..egyértelműen nem lehet dönteni:D
2011. jún. 27. 20:56
16/23 anonim válasza:
14:04-es: Nekem látod, tetszettél volna :D:D:D
2011. jún. 27. 22:35
17/23 anonim válasza:
Bocsi h ezt mondom de olyan mintha izlés ficamod lenne:S
2011. jún. 28. 18:02
18/23 anonim válasza:
en vagyok az, aki mondta eloszor , hogy kiment a divatbol:) Bocsi, hogy mondtam, csak gyakran adok oltozkodesi tippeket embereknek a gyakorikerdeseken. Nos, a szakmam az divattervezo. :) Azert gondoltam segitek, nem akartam gonosz lenni. Egyepkent sok tini lanyon latom meg most is a kockasgatyat. De en nem arra ertettem, hogy maga a kockas dolgok mentek ki a divatbol, hanem kifejezetten ez a tipusu gatya. A szakadt farmert iden nagyon jol nez ki, azt majdnem midnennel tudjatok kombinalni. Divatosak a vilagos kremszinek, es a babapuder szin(vilagosrozsaszin) meg ehhez hasonlok. Keruljetek a rikito rozsaszin, meg a rikito zoldet, minden foszforeszkalo beutesu szineket. Persze mersekelten azokat is nagyon praktikusan lehet kombinalni:)
2011. jún. 28. 20:51
19/23 anonim válasza:
20:51-es: A 14L vagyok, aki szerint klassz. Engem érdekel a divat.
Múltkor olvastam az új divatot, a colorblock-ot, ami arról szól, hogy vibráló össze nem passzoló egyszínű ruhákat vegyünk fel. Aztán azt is olvastam már, hogy cukorkaszínű ruhák a divatosak. Meg azt is olvastam már, hogy újra a trapéz lesz a divat az ősszel.
Miért van az, hogy ellent mondanak egymásnak a divatról szóló cikkek?
2011. jún. 30. 17:47
20/23 anonim válasza:
20:51-es vagyok. Sok mindenkinek be van rogzodve a gondolataba, hogy amikor a divatrol beszelun egyfelerol beszelunk. Hogy csak egy fele divat letezik mindig. Ez egyaltalan nem igaz. Mindenkinek meg van a sajat stilusa. D az a lenyeg pl. a vibralo siznek kombinalasanal, h az se mind1 , hogyan kombinalod. Nagyon lenyeges, hogy mit ,hogyan, maskepp nagyon megnenek az utcan es elrontja az osszhatast. Ugy ahogy a vibralo siznek is divatosak, ugyanugydivatosak a fakobb szinek. En ezeket jobban szeretem, de ugy gondolom, hogy mindenki maskepp erzi jol magat. Milyen csuf is lenne ez a vilag ha mindneki ugyanoyan lenne, ugyanolyan stilusu. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!