Nagyon gáz a hamis Louis Vuitton táska?
Kb. annyira "gáz", mintha egy piacon kapható "Adidos" vagy "Nika" felsőben flangálnál. Ha otthoni döglős, vagy kirándulós ruha, akkor a kutyát sem érdekli, de ha felvágsz rá az már neccesebb.
De azok a plázap*csák is röhejesek, akik egy évig spórolnak egy eredeti márkás táskára, majd a 100-200ezer forintos táskát hordják noname, esetleg kínai ruhákkal... Amúgy ezekből lesznek az olyan felnőttek, akik majd hitelből fogják az olyan kocsit venni, amit fenn sem bírnak tartani, mert csak az adók és a kötelező annyi rá, mint a havi keresete, vagy hitelből fog akkora házat építtetni, amit szintén nem bír fenntartani, de legalább nagyobb, mint a szomszédé és erre fel lehet vágni, addig amíg ki nem lakoltatják. Akkor bezzeg már a kormány, a bank és a fél világ hibás lesz, hogy ő ilyen helyzetbe került, holott csak magának köszönheti, hogy a megfelelési kényszerén és "kivagyiságán" nem bírt uralkodni. Mindkettő a megfelelő nevelés hiányának tudható be.
A "leggázabb" dolog viszont bármilyen ruhával/telefonnal/tárggyal vagánykodni. Attól nem lesz senki sem több, hogy valamilyen cucca van, csak lerí róla, hogy az észbeli és egyéb hiányosságait próbálja így kompenzálni, mert mással nem tud kitűnni.
És még mielőtt valaki félreért és nekem esik, hogy ő havi 50 milliót keres, és azért vesz csak LV, Versace, Gucci cuccokat mert minőségiek, szépek és megengedheti magának, annak üzenem, hogy nem az a "gáz" ha valaki ezt megveszi, hanem az ha folyton "menőzik" vele.
Igen, gáz.
Én elég "gazdag" osztályba jarok, tehetős gyerekek soraival, akik mindennap a legmárkásabb, és biztosan igazi, cuccokban járnak.
Mondjuk úgy, hogy én sem szenvedek anyagi hiányokban, és otthon vagyok az előkelő divatban, hamar kiszagolom a hamisat, és megálapitom, hogy: "Istenem, ha nincs pénze, vagy nem akar igazit venni, akkor miért nem vesz egy szép, olcso, de nem másolt táskát?"
Egyébként, aligha nem érdekel mások véleménye, ha megkérdezed itt...
Szóval röviden: gáz, igen, mert könnyen kiszagolható, és vagy fölösleges rongyrázásnak, vagy gagyi, ócskának fogják mondani ;)
Pláne, h nem egy amerika sztár nyilatkozta, hogy nem vesz eredetit.
K*rva sokan szakértőznek, de mert se nem bőrdíszművesek, se nem minőségellenőrök, hülyeségeket beszélnek; efelett, pedig képmutatóak. Ha eredeti van, akkor azért ugatnak le, ha hamis, azért.
Szóval, kérdező, így adj az emberek többségének véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!