3/15 anonim válasza:
egy eredeti százezer környékéről kezdődik. a vetera tele van hamis cuccokkal, 2000 ért van Gucci öv és még számos világmárka is :)
5/15 anonim válasza:
Összehasonlításképp: [link]
Gondolom látszik, miért ilyen egyértelmű, hogy az általad linkelt hamis. :)
6/15 anonim válasza:
kilométerekről ordít, hogy hamis.. gagyi minőség, béna színek.. a táska anyaga, a kivitelezés, már maga a forma is. filléres utánzat. én mindig röhögök a sok ostobán aki az utcán "vouis luitton" (én így hívom a hamisítványokat:D) táskákkal rohangálnak...
8/15 anonim válasza:
Jaj. Ha erről csak feltételezdet is, hogy eredeti megerőszakolod ezt a márkát. Amúgy azt nem értem, hogy aki ennyire hülye hozzá, annak minek ilyen?
9/15 anonim válasza:
hamis. az eredetit nem csomagolják nejlonba, az anyaga gagyi és még sorolhatnám
10/15 anonim válasza:
EREDETI!!!! En ertek ehez. Ahol en lakok minden 2. embernel ilyen van es akiknel ezt lattam azok nem voltak kis emberek. (Ha belul lv mintak vannak akkor 100 szazalek hogy igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!