Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek? (a kérdésed...

Hogy öltözködjek? (a kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
holap megyünk plázába és nm tudom mit vegyek fel!segítenétek ? :D:'D szeretem a lila színt és a rózsaszínt
2011. jún. 26. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En akkor nem tudom eldonteni mit vegyek fel amikor Saint Tropezba megyek,vagy eppen Monte Carloba.De a plazaba el szoktam tudni donteni. Remelem jot vakaciozol a plazaban. Sok szerencset!
2011. júl. 1. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt vegyél fel plázába amit suliba ... nem kell kiöltözni, nem különleges hely, üzletek vannak meg beülős kajáldák, ezekre ki a jó ég szokott kiöltözni? :) Ha felveszel egy csőfarmer-tornacsuka vagy cicanaci-tunika-balerinacipő kombót jól el tudsz vegyülni mert MINDEN tini ezeket hordja, de egyébként a sulibajárós cuccaid tökéletesek egy ilyen "alkalomra"..
2011. júl. 1. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
jézus, ne már! sosem voltál még plázában? én általában térdig érő pamutgatyába megyek, vászoncipőben, valami toppal. vásárolni megyek, próbálgatni, nem divatbemutatóra. ékszernek csak a fülbevalóim hagyom bent, mert elég rossz, mikor már az 5. helyen próbálom fel a 13. felsőt, és mindnél fel-le kell venni a nyakláncot ( amit te mondtál igen, nyilván egy sima ezüstöt kis medállal nem). ha pedig barátnőimmel megyek egész napos plázázásra, ami nálam tartalmazza a kávézást, egy nagy sétát, és nem csak a pláza, hanem a kb. 1 km-es távolságban lévő boltok körbejárását, akkor farmer, kényelmes cipő, lehet saru is, és szintén egy top.
2011. júl. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!