Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy öltözködjek? (Kérdésed...

Hogy öltözködjek? (Kérdésed túl rövid válaszod túl hosszú)

Figyelt kérdés
11 éves vagyok,nem vagyok egy szál vékony,kedvenc színem a lila,fekete...
2011. máj. 14. 11:01
 1/6 A kérdező kommentje:

tudnátok nekem divat tanácsokat adni?

11 éves vagyok,nem vagyok egy szál vékony,kedvenc színem a lila,fekete..., szeretem a mintás, divatos ruhátat... tudtok valami emo-s kinézetűt is?

2011. máj. 14. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
11 évesen nehogy már divatolj..
2011. máj. 14. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:

az az igazság,hogy 11 vagy és hidd el,hogy megbánod,majd 3 év(vagy annál kevesebb) idő alatt,hogy EMO-s cuccokat vettél.nembaj.

amúgy sztem,ha nagyon akarod,vegyél egy lila farmergatyát,fekete felsőket,fekete cica vagy farmer gatyát lila felsőkkel,hozzájuk fehér-fekete tornacsuka.vegyél néhány karkötőt,kis fülbevalót,fekete vagy fehér színben.táska legyen fekete.

a lilával,amúgy vigyázz, fehérrel és feketével a legszebb,más színekkel(főleg pirossal,zölddel,naranccsal)ne nagyon keverd.vegyetek egyszerűbb ruhadarabokat,amin nincs annyi felirat meg minta,hogy jobban tud kombinálni.

:)

2011. máj. 14. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

11 évesen én is divatmániás voltam (:

most 13 éves vagyok és még mindig divatmániás !! Rengeteget kültünk vásárlásra , mondjuk mi megtehetjük(:

szeritnem hagyatkozz a saját képzelő tehetségedre és úgy vásároll!!(:

2011. máj. 14. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! máris megyek a boltba! :D

:)

2011. jún. 3. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
hova fajul ez a világ? könyörgöm, engem 14 éves koromban kezdett el érdekelni, mit is veszek fel, amikor elkezdtem fiúzni. amúgy véletlenül nem te írtad ki ezt a plázás kérdést? mert én szvsz. biztos vagyok benne.
2011. júl. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!