Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 155 cm, lány - Hogyan öltözköd...

155 cm, lány - Hogyan öltözködjek, hogy magasabbnak tűnjek? Magassarkú kizárva.

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudok adni egy-két tippet..

Ne vegyél fel háromnegyedes nadrágot, és nyáron spagetti pántos toppokat viselj a többi optikailag kisebbít!

Szoknya, rövidnadrág jöhet...

2009. márc. 25. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megoldottam egy 8 cm-es talpú bakanccsal (az egész talpa akkora nem csak a sarka), de ha nem megy a stílusodhoz az ilyesmi akkor próbáld meg amit az első hozzászóló írt.
2009. márc. 25. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Függőleges csíkozású ruhák karcsúsítanak, de magasabbnak is látszol benne
2009. márc. 25. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Miért akarsz magasabbnak tűnni? Attól még nem leszel magasabb valójában. Én 158 cm vagyok és nem akarok magasabb lenni. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Mások is csak akkor tudnak teljesen elfogadni, ha te már elfogadtad magad.
2009. márc. 26. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

kiegészíteném még azzal, hogy az egybe szabott ruhák hosszabítanak. Pl ami nagyon jól nézhet ki és egyezik ezzel a kitlellel az egy divatos overál. Illetve tudomásom szerint a vé nyakkivágás is hosszabbítja a felsőtestet, illetve a kicst mélyebb dekoltázs, valamint a mostanság divatos hosszított fölsők.

Sok sikert!

2009. márc. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!