169cm vagyok Lány. És nagyon megtetszett egy magassarkú amibe kb 180cm lennék. Szerintetek megvegyem? Nem gáz, ha egy lány ilyen magas? :/
sajnos elég gáz.... Inkább kisebb sarkút vegyél...:)
170nek pont jó leszel!
szerintem nem gáz. én 180cm vagyok és szoktam magassarkút is hordani (bár azért nem túl sokszor, de igenis felveszem)
persze ha pl a pasid mellett nagyon magas lennél akkor inkább kisebbet. Én ha magassarkút veszek akkor kicsit magasabb vagyok pasimtól, de egyikünket sem zavarja ez, mivel csak egy magassarkú.
Vedd fel nyugodtan. Egyik barátnőm 177 cm magas és mindennap egy 8 cm-es cipőbe van. Senki nem zsiráfozta még le...
Én 170 cm vagyok, hordanék én is szívesen magassarkúkat, csak nagyon sokat gyalogolok suliig meg vissza. :/
A törpesarkú szerintem pedig egyenesen csúnya.
ne a pasikhoz igazodj. ha magas vagy akkor magasvagy. ettol meg barmilyen cipot felvehetsz es tok mind1 hogy mekkora a sarka. ha tudsz benne menni es tetszik akkor vedd meg:) manapsag mar a pasik tok alacsonyak a lanyok meg egyre magasabbak...
en 166 cm vagyok es nincs 10 cmnel kisebb sarku magassarkum. en elvezem ha eszrevesznek es nem mellesleg a kus sarku cipok rondak..
Én alapból vagyok 179 cm és nem az "átlag pasikat" keresem, bőven vannak jóval magasabbak is és tetszik nekik a méretem.
Kérdező nyugodtan vegyél akkora cipőt nagyon csini leszel, ne hallgass azokra az "létrának" neveznek, mert nem igaz, csak irigykednek mert ők még magassarkúban is picik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!