Szeretnék divatos lenni, de hogyan?
igen, a H&M annyira jó, biztos találsz neked való cuccokat, én imádom!<3
de a Zara is jó: www.zara.com
vagy a Bershka: www.bershka.com
és a személyes kedvencem: www.mango.com
sztem menj be a new yorkerbe
ott vannak a legmenőbb cuccok
van minden cipő ruha kiegészítők táskák és nem i solyan drága :D
Tally Weijl, H&M, ha Budapestről vagy, Bershka, Stradivarius... Esetleg Promod, Orsay... Ezekben biztos, hogy az aktuális trendeket találod! :) Általában jó kis akciókat is ki lehet fogni, és bár vannak elég borsos árú ruhák, azért általában megfizethetőek, sőt olcsók. Olcsóbb még talán a New Yorker és a C&A, itt is nagyon jó kis rucik vannak! :)
Szép kis szandikat meg papucsokat meg a Deichmannban tuti találsz és ez sem drága. (Igaz, talán nem olyan hosszúéletűek, de azért 1-2 nyarat kihúznak :)) Én is most vettem egy szandit meg 2 papucsot, 10.000-ért. De az említett ruhaboltokban is árulnak általában cipőket. :)
Egyébként szerintem fölsőkből vegyél többet, meg könnyen variálható darabokat, amiket tudsz kombinálni. Meg egy-két szép kiegészítő is nagyon földobhatja az egyszerű szetteket. :) És a farmer mindig divat. Farmerszoknya, farmer rövidnaci stb. :) És igyekezz az alakodnak megfelelően öltözni. Ne akarj magadra erőltetni valamit csak azért, mert most divatos. A kényelem is számít. :)
... ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!