T-i h kezelitek az általatok éppen felvett ruhára kapott negatív kritikákat? Figyelmen kívül hagyjátok? Vagy elgondolkodtok rajta h esetleg tényleg előnytelenül áll?
Figyelt kérdés
kort is légyszi.2011. jún. 22. 16:20
11/12 anonim válasza:
Hát, én lesz*rom :) Nekem sem mindig tetszik, amit mások felvesznek, mégsem szólogatok be.
28/N
12/12 anonim válasza:
Hát ha nekem kedves a ruha és szerintem jól áll, és a női ismerőseim mind megdicsérték de pl a párom nem kedveli akkor felveszem :D de ha senkinek sem tetszik akkor azért nem hordom :D a párom egyedi véleményére azért nem adok mert nem igazán ért a divathoz csak úgy mond valamit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!