Ciki a hosszú szoknya egy 20 éves lányon?
csúnya a lábam és nadrágban vagy harisnyában melegem lenne nagyon, arra gondoltam h veszek egy hosszú szoknyát vmi világos színben.
ciki? ti felvennétek?
saruval hordanám meg vmi ujj nélküli felsővel.
azt elfelejtettem írni, h magas vagyok. Így nem lenne előnytelen?
utolsóval egyetértek, tényleg olyan. :)
igen, piros pöttyös a lábam és nem segít semmi, ezért csúnya. lebarnulni nem meg lehet, fehér, érzékeny bőröm van. Szoliba abszolút nem mehetek és napozni sem lenne szabad. Ráadásul ha napozom is, akkor sem fogja meg a lábam :S
szerintem nemciki de nekem nagyon nem tetszik. olyan nemis tudom. asszonyos igen. nagymamám jut róla eszembe.
de attol még mindenki azt hord amiben jol érzi magát:)
Érdekes, nekem kifejezetten fiatal lányok jutnak eszembe a hosszú szoknyáról. Ellenben a nekem ajánlott térd alá erő szoknyáról már inkább középkorú nők jutnak eszembe.
Gondolom ez azért van, mert nekem tetszik a hosszú szoknya, csak nekem előnytelen sajnos.
de ha magas vagyok (a lábam hosszú inkább) nem fogok olyat találni ami leér majdnem a földig, olyan meg nem kell ami a bokámig ér :D
köszi a válaszokat!
Ne foglalkozz a barátoddal ilyen szempontból!
Hord amikor érezni akarod. Nő vagy és hozzád tartozik!
Csak ez számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!