Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki a hosszú szoknya egy 20...

Ciki a hosszú szoknya egy 20 éves lányon?

Figyelt kérdés

csúnya a lábam és nadrágban vagy harisnyában melegem lenne nagyon, arra gondoltam h veszek egy hosszú szoknyát vmi világos színben.

ciki? ti felvennétek?

saruval hordanám meg vmi ujj nélküli felsővel.

2011. jún. 22. 13:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
A saru viszont ciki, eddig nem hallottam róla jó véleményt és nekem se nagyon tetszik.
2011. jún. 22. 14:23
 22/35 anonim ***** válasza:
Hosszú szoknyában én csak azokat tartom szépnek amik nem ilyen lenge gézszerű anyagból vannak összetoldozva. Ehhez még egy saru és olyan leszel mint egy magyar-néprajz szakos bölcsész... Nálunk az egyetemen ezek hordtak hosszú szoknyát saruval meg tarisznyával:))
2011. jún. 22. 16:03
 23/35 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem írni, h magas vagyok. Így nem lenne előnytelen?

utolsóval egyetértek, tényleg olyan. :)

igen, piros pöttyös a lábam és nem segít semmi, ezért csúnya. lebarnulni nem meg lehet, fehér, érzékeny bőröm van. Szoliba abszolút nem mehetek és napozni sem lenne szabad. Ráadásul ha napozom is, akkor sem fogja meg a lábam :S

2011. jún. 22. 16:16
 24/35 anonim ***** válasza:

szerintem nemciki de nekem nagyon nem tetszik. olyan nemis tudom. asszonyos igen. nagymamám jut róla eszembe.

de attol még mindenki azt hord amiben jol érzi magát:)

2011. jún. 22. 16:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem kifejezetten fiatal lányok jutnak eszembe a hosszú szoknyáról. Ellenben a nekem ajánlott térd alá erő szoknyáról már inkább középkorú nők jutnak eszembe.

Gondolom ez azért van, mert nekem tetszik a hosszú szoknya, csak nekem előnytelen sajnos.

2011. jún. 22. 17:32
 26/35 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a hosszú szoknyás lányok. Bár inkább a sötétebb színeket szeretem. (26/F)
2011. jún. 22. 19:45
 27/35 A kérdező kommentje:

de ha magas vagyok (a lábam hosszú inkább) nem fogok olyat találni ami leér majdnem a földig, olyan meg nem kell ami a bokámig ér :D

köszi a válaszokat!

2011. jún. 22. 21:48
 28/35 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, de pl. a barátom rosszul van tőle. Úgyhogy idén már csak olyankor hordom, amikor nem vele vagyok... De szerintem egyáltalán nem gáz.
2011. jún. 22. 21:51
 29/35 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 22. 22:06
 30/35 anonim válasza:

Ne foglalkozz a barátoddal ilyen szempontból!

Hord amikor érezni akarod. Nő vagy és hozzád tartozik!

Csak ez számít!

2011. jún. 29. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!