Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki a hosszú szoknya egy 20...

Ciki a hosszú szoknya egy 20 éves lányon?

Figyelt kérdés

csúnya a lábam és nadrágban vagy harisnyában melegem lenne nagyon, arra gondoltam h veszek egy hosszú szoknyát vmi világos színben.

ciki? ti felvennétek?

saruval hordanám meg vmi ujj nélküli felsővel.

2011. jún. 22. 13:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

szia, én idén vettem magamnak csak úgy..akkor ciki ha annak érzed..én nem érzem annak

madiruhát akartam de nagyon nem rám valók..még a s, xs is bő volt hátnál.. pedig nem vagyok durván vékony..tök normál alakom van a többibe meg úgy néztem ki mint aki kismama..

22 vagyok amúgy

2011. jún. 22. 13:16
 12/35 anonim ***** válasza:
Én hordok, hosszú szoknyát, és maxi ruhát is. Mostanában divat mindegyik.
2011. jún. 22. 13:17
 13/35 A kérdező kommentje:

13:13

nem rossz :)

márcsak vmi boltot kell találnom, a kisvárosban ahol lakom a kínaiban talán 1 volt...

2011. jún. 22. 13:17
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem ciki! Bár én fiún is láttam már.
2011. jún. 22. 13:20
 15/35 A kérdező kommentje:

:O

:D

2011. jún. 22. 13:22
 16/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, és igen, felvenném, van több is. Bár nem vagyok mérvadó, mert nem különösebben érdekel, hogy éppen mi a divat, nincs se időm, se energiám, se pénzem követni.

Maxi ruha amúgy tényleg jobb, nekem olyanok vannak, amik mell alatt szabottak. Kicsit kismamás ugyan, de sebaj, majd akkor is tudom őket hordani :)

És ami sokkal fontosabb: a hátamra sem tapad rá, tehát csak a mell alatti csíkon izzadok meg egy kicsit, amúgy egyáltalán nem, a topot hordó lányokon meg látszik a hátukon, hogy végig izzadnak...

Amúgy az is megoldás, hogy elfogadod a lábad. Miben nyilvánul meg az, hogy csúnya? Ha harisnyát hordasz, akkor az alakjával nyilván nincs baj. A legtöbb sérülést, szőrtüszőgyulladást meg egyszerűen el lehet tüntetni optikailag azzal, ha lebarnulsz kicsit.

2011. jún. 22. 13:31
 17/35 anonim ***** válasza:
Szerintem divatosak most a földig érő szoknyák, maxi ruhák, van sok ami nagyon jól néz ki. Én is szerettem volna, de én magas vagyok és sajnos sehol nem találtam olyat ami elég hosszú lenne nekem. Ha meg a bokám fölött lengedezik az nem túl szép.
2011. jún. 22. 13:36
 18/35 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem tetszenek se a hosszú szoknyám, se a hosszú ruhák, olyan asszonyosak... Én meg ehhez még fiatalnak tartom magam. Nekem a leghosszabb szoknyám is térdig ér.
2011. jún. 22. 13:45
 19/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szépeket linkeltél, a maxiszoknya pedig divatos idén.
2011. jún. 22. 14:04
 20/35 anonim ***** válasza:

Ez most ugye valami vicc, hogy már a hosszú szoknya is lehet ciki?? Mégis mi a fene ciki egy szoknyán??? O.o

Ha nem 150cm lennék, én is hordanám :)

2011. jún. 22. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!