A barátnőm megkérdeztd h megvegye e ezt a bikinit. Most mit mondjak neki?
Ne vegye meg. Később megbánná, mikor elbizonytalanodik a strandon. Képen lehet, hogy jól néz ki, de mikor felveszi magára és sok (akár rosszindulatú) ember előtt kell megmutatnia cikinek fogja érezni. A ruha amúgy nagyon vagány.
21/F
Mondd azt, h neked nem tetszik, és hogy döntse el maga. Hát milyen már, hogy deöntsd el te, megvegye-e vagy sem?! XD
Amúgy meg elég csúnya valami, bizonyára nagyon stílusos és menő, kár hogy hülyén barnul benne az ember, és a pasik is jobb szeretik, ha van mit nézni. Ez a köldököt is eltakarja. O_o"" A testarányok felborításáról nem is beszélve.
Ha takargatni akarja magát, akkor meg inkább vegyen egy rendes dresszt. :D
Mond neki,meg az igazat,hogy egyáltalán nem tetszik és még csúnyán is fog lebarnulni benne,aztán döntse el ő hogy mit fog csinálni.
Amúgy meg súlyfeleslege van vagy miért akar ilyet venni?
szerintem tök jó ez a fürdőruha csak kár h rosszul barnul benne az ember :/ sztem csak simán mondd meg neki h nem tetszik, mért kéne hazudnod?
21/L
Hú de jó*.* Ilyen kell nekem is:) Imádom a pin up stílust, ez pedig különösen nagyon szexi, bár sokkal jobban mutatna a modellen, ha vékonyabb dereka lenne.
Szerintem hagyd, hogy megvegye, ha neki tetszik. Engem is le akar beszélni a barátom a derékfazonú rucikról, de nem vagyok kíváncsi a véleményére, a csípőcuccok már elég lejártak:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!