Szerintetek ez nem tul elegans a mindennapokra?
Van, két , ilyen szabasu ruham , kékben meg meggypirosban:
jol all, de .. valami visszatart attol, hogy felvegyem a varosba, sétalni, kavézoba beulni, stb stb, mert tul elegans szabasunak tartom..( a stilusomhoz persze megy, mindig is szerettem a klasszikusna noies darabokat) Szerintetek ? Ti felvennétek csak ugy, a mindennapokban? Milyen kiegészitoket vennétek fel hozza, hogy ne tunjon tul hivatalosnak? Koszi!
Én simán felvenném, szerintem csinos, és ne feledd: ha te jól érzed benne magadat akkor nincs mitől tartanod. Bátran vedd fel
A pirosat mondjuk bohókásan zöld kiegészítőkkel, vagy fehérrel.
Próbálj meg hozzá balerina cipőt felvenni akkor nem lesz annyira 'hivatalos' mint a magassarkúval.
sztem is balerina cipő vagy egy nőcis saru.városba, kávézóda tökéletesen megfelel, ha nem aggatsz magadra sok ékszert és a smink sem túl elegáns.
én felvenném, ezt tanácsolom neked is
Én is felvenném a mindennapokra:)
Mivel a tieid szép színesek(kék,meggypiros)ezért,már nem olyan elegáns,mintha fekete lenne:)
Inkább balerina cipővel hord,de akár egy komolyabb estén magassarkúval is megállja a helyét,szóval alkalmakra is fel lehet venni,csak elegáns kiegészítőkkel.Ezekhez a színekhez fehér kiegészítőt javasolok.A smink terén pedig simán szempillaspirál:)
Attól függ, kivel hol jelensz meg ! Ha a barátaid sportosan, teljesen más stílusban vannak "aznap" akkor nem előnyös !
Egyébként abszolut jó választás ! nekem nagyon tetszik (:
Tuti, hogy felvenném. Mondjuk a piros merész, de a kéket mindenképpen. Különben meg ha játékosabb ékszereket veszel fel hozzá, akkor azzal szerintem még kevésbé lesz alkalmi.
15L
Ha szeretsz nőiesen öltözni fel vele!:D márpedig szeress
úgy öltözni, hiszen nők azért nők!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!