Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem hiszem el, vannak akik...

Nem hiszem el, vannak akik valóban "gázak" tarták a trapéz nadrágot?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy "Ki szerint gáz a csőnadrág" kérdés alatt egy engem megbotránkoztató választ, idézem:

"aki szerint gáz az milyen nadrágot hord?(lány)(télen??mert most oké a kis lenge mer rövid nacik. de amúgy?trapéz?:|"

Pedig szerintem az a legnormálisabb nadrág, mert a kedves csőnadrággal ellentétben, jól áll egy ducibb lányon is, nem? Amit a kövérebb nőknek szoktak ajánlani, az a klasszikus egyenes szárú, nem a csőnadrág! Hát én ezt nem értem, én nem azt mondom, hogy mindenki menjen vissza 20 évet illetve fogalmam sincs mikor volt a trapéz divat, de hogy "gáz" lenne??

13/L

2011. jún. 14. 00:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%

Lesz*rom, hogy mi a divat és ki mit hord. Az alig 160 centimmel viszont baromi nevetségesen néznék ki még trapéznadrágban is... :DDD Még kisebbnek, ami nem hiányzik, magassarkút meg nem veszek fel mellé csak azért, mert most ez a divat... :D

18L

2011. jún. 15. 13:08
 22/22 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem nincs olyan, hogy gáz ruha. Mindenki hordja azt ami neki tetszik. Én régebben mindig trapéz és bő szárú nadrágokat hordtam. Ezért sokszor cikiztek és ebből kifolyólag áttértem a csőnacira. Nagyon-nagyon jól állt az tény, de én borzalmasan éreztem benne magam. Fogalmam sincs miért.

Ezért most úgy döntöttem lemondok a csőnaciról és visszatérek a fent említett nadrágokhoz. Nem érdekel ki mit mondd, én jól érzem benne magam és ez a lényeg. Én sohasem szólok le senkit a ruhája miatt mindenki a neki tetsző darabokat hordja és ez másra nem tartozik.

14/L

2011. aug. 28. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!