Nem hiszem el, vannak akik valóban "gázak" tarták a trapéz nadrágot?
Most olvastam egy "Ki szerint gáz a csőnadrág" kérdés alatt egy engem megbotránkoztató választ, idézem:
"aki szerint gáz az milyen nadrágot hord?(lány)(télen??mert most oké a kis lenge mer rövid nacik. de amúgy?trapéz?:|"
Pedig szerintem az a legnormálisabb nadrág, mert a kedves csőnadrággal ellentétben, jól áll egy ducibb lányon is, nem? Amit a kövérebb nőknek szoktak ajánlani, az a klasszikus egyenes szárú, nem a csőnadrág! Hát én ezt nem értem, én nem azt mondom, hogy mindenki menjen vissza 20 évet illetve fogalmam sincs mikor volt a trapéz divat, de hogy "gáz" lenne??
13/L
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de a környezetemben tényleg sokszor hallom, hogy gáznak tartják, és nekem sem tetszik. De most reneszánszát éli, újra divatba jött. Kíváncsi vagyok, lesz -e, aki felveszi.
19/L
01:01: hasonlóan gázak csőnadrágból is vannak...
egyébként tény, hogy ezek a tapadós cső/répanacik csak a tökéletes alkatúaknak állnak jól, a többieken elég randa hatást keltenek (persze ha divat valami tükörbe nézni luxus). Az is tény, hogy trapézból is van rengeteg gagyi típusú (pl. a linkelt 2.:), szóval attól, hogy valami trapéz, még nem lesz jó. Csőnaciból is van, ami jól néz ki. Hordjon mindenki azt, ami tetszik neki, és kész. Amikor én voltam tini a trapéz volt a divat, csőnadrágot meg csak a csövesek meg a 70 évesek hordtak, szóval én nem tudom rávenni magam a csőnacira pl., mert rögtön elkap a röhögőgörcs, ha látok egyet, de hát ízlések és pofonok :)
Na, látszik hogy csak 13 vagy. Én 20 éves vagyok és tudom hogy 20 éve nem volt egy szál trapéznadrág sem. 10 éve volt meg 30 éve, de 20 éve pont hogy nem.
Egyébként meg a trapéznadrág kb olyan szinten van mint a szandál zoknival, lábujjas papucs vagy forrónaci férfiaknak.
OWNED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!