Melyiket választanád inkább?
25 éves vagy és ilyesmi a stílusom. Hasonlít is a két ruha, lehet meg is veszem mindkettőt, de ha mégsem, nem nagyon tudnék dönteni. :)
Érdemes mind a kettőt, nem túl egyformák?
Vagy melyik szebb és kihasználhatóbb mások szerint??
Szerintem fölösleges megvenni mind2-t. De az első képen lévő ruha nagyon szép :) Arra szavazok!
A flitteres (na haragudj meg), de szerintem egy kicsit közönséges.
első:)
a másodikat értelme nem lenne , ha úgyis levennéd a flittereket
Az első jobban kihasznűlható, de a második nekem jobban tetszik. Tudom, hogy nem segítek ezzel sokat. Mondjuk a másodikat fel lehet venni party-ba is, míg az első az inkább csak alkalmakra, viszont azt elegánsabb alkalmakra is fel lehet, amíg a másodikat mondjuk oda már lehet, hogy nem csak inkább közepesen.
Szerintem amúgy tökmás a két ruha, nem hasonlítanak azon kívül, hogy térdig érnek és fekete mindkettő... Szóval akár érdemes lehet mindkettőt megvenni...
Amúgy next van már magyarországon is, vagy nincs? ( ha hazamegyek megnézem, hehe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!