Szeretnék férfiasabban öltözködni, mit ajánlotok lányok?
16 éves fiú.
Rólam annyit kell tudni, hogy nulla érzékem van a divathoz.
Nyáron szeretnék újítani, hogy kicsit menőbb legyek, meg férfisabb.
Külső tulajdonságaim: vékony testalkatú vagyok, viszonylag magas 179 cm, kék a szemem, és barna a hajam.
Jöhet ruha, cipő, kiegészítő, stb!!
16F
Hát így nyáron a fekete vagy a fehér őjnélküli trikót.
Jaaa, hogy nem vagy kisportolva... Akkor nem fog jól álni
Amúgy meg military-s cuccokat vagy sötétebb színű ruhákat,a pólóidat meg dobd el, és hordj rövidújú inget.
Utolsó:xD
Hát amit leírtál, pont, hogy nem férfias.
egy 16 évesnek amúgy se FÉRFIASAN kéne öltözködnie... a férfia az szerintem alapból öltönynél kezdődik....
de amit leírtam azt hordják 16 évesek és jól néznek ki benne
A csőnaci nem férfias!!!!!!! Ha Brad Pitt vagy George Clooney venné fel, akkor is b.zis lenne, bocs.
Farmer rövidgatya, pólóval(lehet egyszínű vagy nyomott mintás, feliratos). Rövidujjú kockásingek is jók. Egy jó sportcipő, szandált felejtsük el, van akinek a vietnami papucs is jól áll, vagy a sima papucs. Ha sportcipőt veszel fel akkor titokzokni, a rendes nagyon nem szexi rövidgatyával:)
Linkelek pár képet:)
Pólók, nadrágok:
[link] <---itt a tornacipő felejtős, csak a gatyát nézd
ingek:
Az ilyen hímzett hátúak is tök jók sztem, meg a kockásak is.
pólóval is hordhatod, ahogy már előttem is írták, csak arra figyelj, hogy pl mint itt is, ha a póló élnkebb színű, akkor az ing legyen valami egyszerűbb szín, vagy ha az ing egy feltűnőbb színű, akkor sima fehér pólót vehetsz alá.
Mivel mondtad, hogy átlagos testalkatú vagy, szal nem izmos annyira, egy ilyen szűkebb fazonú ing jó lehet neked. Ami itt a második képen van nadrág, ing, cipő összeállítás úgy egy az egyben jó sztem.
Remélem tudtam segíteni:)
"a férfia az szerintem alapból öltönynél kezdődik....
" - jó, jó, de hát nyáron azt se hordhat. Meg 16 évesen sztem körberöhögnék, ha öltönyben rohangászna, az csak akkor férfias, ha olyan a munkája ami megköveteli, vagy alkalomhoz illik, de nem középiskolába hétköznapra. Volt ilyen haverom, azt hitte marha menő, de mindenki csak röhögött rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!