Ez már a ri*banc kategóriájú miniszoknya?
Figyelt kérdés
Vettem egy helyes miniszoknyát, fehér és fodros. Két rétegből áll van egy feszülős combközépig érő rész a második réteg pedig a fodrok ugyebár. Szerintem ez még az ízléses kategória, vagy ez már riba*ncos? :S
2011. jún. 10. 17:11
11/26 anonim válasza:
szerintem tök jó a szoknya,hordhatod nyugodtan :)
13/26 anonim válasza:
ha normálisan viseled akkor nem:)
amúgy csinos szoknya:)
14/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem ribancos.
15/26 anonim válasza:
tetszik, nem ribis, majd ki irigy lesz rád amikor látja rajtad azt mondja h hülye ribanc-de csak irigységből;)
16/26 anonim válasza:
Hát ezzel a felsővel, ha van nálad úszógumi, alatta látszik, hogy bikini van, stb, akkor nem gáz, de utcára már megfontolnám. :D
Maga a szoknya elég ribis, de ha jól öltözöl mellé, akkor jó lesz. Bár este ha egyedül kell közlekednem, nem venném fel XD
És ne magassarkúval hordd szerintem, úgy már kicsit kihívó és sarki lenne (de gladiátorral seeeee XD)
De amúgy nem rossz és jól áll, szal ne tedd el. :D
18/26 A kérdező kommentje:
Leszel a stricim? :$ xD
2011. jún. 18. 14:50
20/26 A kérdező kommentje:
Kivel kezdjem a munkát? :$ xD
2011. jún. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!