Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltöznek a nők pénteken...

Miért öltöznek a nők pénteken csinosabban/szexisebben a munkahelyen, mint a többi hétköznapon?

Figyelt kérdés
Már egy ideje felfigyeltem erre a jelenségre. Gondoltam megkérdezem, hátha mások is észrevették. Valóban így van? És ha igen, vajon mi lehet az oka?
2011. jún. 10. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ez pszichológia (legalább is nálam), örülök, hogy vége a hétnek és ez az öltözködésemre is kihat.
2011. jún. 10. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Annó diákmelóként (szakmai gyakorlat) dolgoztam egy magyar-amerikai cégnél, ahol a péntek volt a "Jeans day", tehát pont hogy akkor volt szabad lazábban öltözködni, de én is észrevettem, hogy pont akkor volt leginkább kedvem az amúgy kötelező kosztümökhöz...

Én is a hétvége hangulatra szavazok.

Bár ma azért vagyok csini, mert hideg van és nem olvad le rólam se a smink, se a csinos garbónyakú felsőm :)

2011. jún. 10. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha rossz a kedvem bármit is veszek fel sokkal kíméletlenebbül szemlélem magam, sokszor ugyanabban a ruhában jobban tetszem magamnak egy szép napon, mint egy komor hétfő reggelen.
2011. jún. 10. 15:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, külföldi cégeknél létezik a "casual friday". Ezen a napon nem találkoznak ügyfelekkel, többnyire irodai (adminisztratív) munkát végeznek. Ilyenkor nem kötelező az eredeti dress kód betartása. Szabad lazábban, sportosabban öltözni, de így is szem előtt kell tartani az eleganciát! Nem illik túlzásba vinni a lazaságot. :)
2011. jún. 11. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Hazai cégeknél is van ilyen. Nálunk meg minden nap casual :)
2011. jún. 14. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!