Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék csinosabban öltözköd...

Szeretnék csinosabban öltözködni, de nem tudom, honnan meríthetnék ötleteket?

Figyelt kérdés

Szóval szültem két babát, és hát nem teljesen olyan az alakom,mint amilyen korábban volt.

Lányaim születése előtt, farmer, sima rövid pólóim voltak....

Viszont a csipőm szélesebb lett, és hát van egy kis hasam is.

Akik hasonló "alakkal" rendelkeznek, azok hogyan öltözködnek? Hol vásároltok, ami azért nem túl drága?

2011. ápr. 5. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy hol vásárolsz, az teljesen mindegy.

Az a fontos, hogy ki kell emelni az előnyös részeket, az előnytelenebbeket pedig takarni kell. Ha például a dekoltázsod szép, hordj kivágot felsőket, így a tekintet oda közponzosul, nem pedig a hasadra például. Vannak "kismamás" felsők ,amiknél a mell alatt van meghúzva, és a has részénél buggyosabb. Tunikákat is ajánlanék, vagy olyan ruhákat amik eltakarják a csípődet. Ezekhez nyugodtan felvehetsz akár farmert is. Illetve ha a hasaddal van gondod, akkor vegyél olyan cicanadrágot, ami kicsit leszorítja. A hosszában csíkos felsők is nyújtanak, a sötétek pedig slankítanak. remélem tudtam némi támpontot adni.

2011. ápr. 5. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Kiegészítésként még annyit, hogy a triump-nak azt hiszem vannak ilyen alakformáló dolgai. bugyi, ami párnás, hogy kerekítse a feneket, meg alakformáló harisnya. ha megfelelő fehérnamű van rajtad, akkor hordhatod akár a régi ruháidat is.
2011. ápr. 5. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, hogy segítettél!
2011. ápr. 5. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is tunikára, vagy hosszú szabású ingre gondok, amit akár egy jó övvel is lehet variálni. Hordhatod mell alatt az övet, vagy ha karcsú a derekad akkor azt emeld ki vele. Azt hangsúlyozd, ami szép!:)

Ha bővebb felsőt veszel fel, és ahhoz passzosabb szárú nadrágot, biztosan nagyon csinos leszel!

2011. ápr. 6. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. igen, jól beszélt az utánam szóló is:)
2011. ápr. 7. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! :-)
2011. ápr. 7. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!